Almara Soap Tuhý šampon Fresh Hair 90 +- 5 g

Almara Soap Tuhý šampon Fresh Hair 90 +- 5 g

(2 hodn.)
Značka: Almara Soap
Certifikáty: RSPO
Certifikát RSPO
220
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 5 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Šampon Tuhé mýdlo s bílým jílem, hennou a břízou je speciálně určené k mytí mastných vlasů, která zanechá krásně svěží. Zklidňuje pokožku hlavy a pomáhá snižovat její maštění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní tuhý šampon Fresh Hair Almara Soap je speciálně určené k mytí mastných vlasů s problematickou, mastnou pokožkou. Kromě kvalitních rostlinných olejů v něm najdete extrakty z březových lístečků a henny nebo bílý jíl. 

Toto mýdlo důkladně a zároveń šetrně umyje vlasy, aniž by vysušovalo citlivou pokožku hlavu. Naopak ji díky sezamovému či ricinovému oleji krásně zvláční, vyživí a podpoří růst vlasů. Složení s éterickým olejem z citronelly a bilým jílem působí antisepticky, zklidňuje podráždění a pomáhá snižovat produkci mazu. Vlasy tak po umytí zůstávají přijemně svěží.

Mýdla jsou ručně krájená, uvedená gramáž se proto může mírně lišit.

Použití: Mýdlem přejeďte navlhčenou pokožku a poté ji pečlivě opláchněte.

Hlavním produktem české značky Almara soap jsou ručně vyráběná přírodní mýdla. Hlavními složkami jsou rostlinné oleje, 100% esenciální oleje, rostlinné maceráty a výluhy. Almara soap nabízí mýdla jak pro citlivou či ekzematickou pokožku, tak i různá fancy mýdla či limitované edice.

Výrobce: Almara Soap, Ve Žlíbku 1800 , 19300, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Almara Soap - více než mýdla

České mýdlárny, kde to voní po bylinkách

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nedoporucuji / Adéla 20. 3. 2021 21:28

Mýdlo krásně voní, ale po použití jsem měla vlasy mastné tak jako nikdy :D. Používám aspoň jako normální mýdlo na tělo, znovu ale nekoupím..

Nedoporučuji / Eva 30. 3. 2022 14:09

Připojuji se k nedoporučujícím komentářům - šampon nejde z vlasů dobře vymýt, po uschnutí jsou některá místa na vlasech slepená, při vyčesávání zůstává na hřebenu něco jako mastný prach. Úplná katastrofa bylo použití u moře - v kombinaci s namáčením do slané vody se z vlasů stal nerozčesatelný, natužený a slepený motanec, který se dal umýt až doma ve sladké vodě s obyč šamponem. Tento si už víckrát nekoupím.

Nefunguje / Šárka 23. 4. 2023 16:21

Škoda, že na webu vůbec není vidět, že u produktů jsou recenze, jinde to bývá vidět hned u výrobku zobrazením počtu hvězdiček. Ušetřila bych si tak peníze a moje vlasy by nebyly jako slepená sláma. Nebrat.

Absolutně nedoporučuji / Daniela 17. 11. 2020 10:39

Šampon vlasy neumyje, zůstávají mastné, zkoušela jsem opakovaně mýt a pořádně vymývat. Už jsem si myslela, že se mi tak extrémně mastí vlasy..bohužel nemohu doporučit, nepoužitelné.

Bohužel nefunguje / Lucie 19. 7. 2018 16:34

Také jsem vyzkoušela, mimo jiné. Bohužel nemohu doporučit. I přes to, že jsem si dala záležet abych ho dobře z vlasů vymyla, zůstává v nich. Vypadá to potom tak, že jakmile vlasy uschnou, na většině místech jsou slepené, jako kdyby nebyly umyté. Když je češu, v hřebenu se objevuje jakoby prach. Něco ve vlasech zůstává co se pak sice vyčeše, ale vlasy stejně vypadají neumytě, nenadýchaně.

Nefungujici katastrofa / Martina 11. 6. 2018 10:12

Dostala jsem mydlo darem s tim, ze ma byt dobre na mastne vlasy - ty ale byly po umyti jeste mastnejsi, nez pred nim, opakovane pokusy situaci nezlepsily, prave naopak. Chvili jsem i zvazovala, ze doslo k omylu a produkt ma jiny ucel. Jsem natolik znechucena, ze jsem si specialne zalozila ucet kvuli varovani pred lzivym tvrzenim o vlastnostech tohoto produktu

Doporučuji / Mirka 29. 3. 2019 20:18

Jsem z mýdla naprosto nadšená. Hned po prvním umytí byly vlasy krásné, husté a voňavé. Krom toho mýdlo funguje i jako dobré tužidlo a účes mi skvěle drží i do druhého dne. Používám však krátce, tak jsem zvědavá, jak na něj budou vlasy reagovat po delší době. Zatím se mi mastí vlasy stejně. Možná malinko méně....

Doporučuji / Kristýna 2. 2. 2019 19:47

Na tuhé mýdlo na vlasy trvá chvíli si zvyknout, ale funguje bezvadně a navíc krásně voní. Může se zdát, že zanechává vlasy slepené, ale stačí jen opláchnout vlasy po umytí octovou vodou, která zbytky mýdla vyplaví.

Nedoporučuji - nesplňuje co má / Iveta 11. 6. 2018 08:36

Tento produkt na vlasy rozhodně nedoporučuji. Vlasy jsou po něm zacuchané, hnusně mastné a lepí se na ně prach (doslova kusy prachu na kartači). Mydlo jsem použila 2x, snažila se pořadně oplachovat, ale stejně katastrofa. Bio šampony používám, takže nešlo o reakci na změnu. Jsou to bohužel jen vyhozene peníze :(

Nefunguje / Veronika 2. 12. 2020 21:41

Bohužel na mé vlasy šampon také nefunguje a to i když vlasy po umytí propláchnu octovou nebo citrónovou vodou. Vlasy v místech zůstávají tuhé, slepené, mastné.

/ Veronika 5. 1. 2022 22:19

Bohužel se musím přidat k negativnímu hodnocení. Vlasy jsou po mýdle ještě mastnější než před umytím. Přesto, že vlasy řádně vymeju, jsou po umytí jako kdybych je myla olejem. Šampón nedoporučuji ani nepříteli.

Nedoporučuji / Veronika 5. 1. 2022 22:36

Bohužel se musím přidat k negativnímu hodnocení. Vlasy jsou po mýdle ještě mastnější než před umytím. Přesto, že vlasy řádně vymeju, jsou po umytí jako kdybych je myla olejem. Šampón nedoporučuji ani nepříteli.

Doporučuji / Zuzana 26. 8. 2019 13:26

Ačkoli tady čtu několik negativních komentářů, já se s nimi rzhodně neztotožňuji. Mívala jsem slabé rychle se mastící vlasy, ale během několika dní jsem začala pozorovat výraznou změnu. Určitě mi vlasy nezůstávají mastné, naopak se mastění zpomalilo a celkově jsou zdravější a pevnější. Ani s rozčesáváním nemám problém. Asi záleží na typu vlasů. Těm mým sedí dokonale a navíc skvěle voní.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?