Florame Provensálský difuzér Citron

Florame Provensálský difuzér Citron 10 ml olej, 1 ks difuzér

Florame Provensálský difuzér Citron

Zboží je trvale vyřazeno.

Vůně citronového difuzeru Florame má výrazné osvěžující a povzbuzující účinky. Dodává tělu příliv nové energie, harmonizuje psychiku a navozuje pocity štěstí a pohody. Pomáhá zmírňovat bolesti hlavy či migrény.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vůně citronového difuzeru Florame má výrazné osvěžující a povzbuzující účinky. Dodává tělu příliv nové energie, harmonizuje psychiku a navozuje pocity štěstí a pohody. Je proto výborný při namáhavé psychické či fyzické činnosti. Pomáhá také zmírňovat bolesti hlavy a průvodní příznaky migrény. Při použití na pokožku v ředěné podobě aktivuje činnost lymfatického systému a detoxikuje tělo od 
usazených škodlivých látek. Díky tomu zlepšuje i vzhled celulitidy.

Difuzér je ideální do menších prostor. Je vhodný pro použití do celé domácnosti, ale jeho povzbuzující schopnosti z něj dělají vynikajícího aromaterapeutického pomocníka do pracoven, studoven a dalších míst, které vyžadují zvýšenou psychickou koncentraci. Účinně také neutralizuje nepříjemné pachy a jemně provoní i interiér auta, skříň, i toaletu.

Použití: Přiloženou dřevěnou tyčinku zapíchněte do lahvičky s éterickým olejem. Éterický olej se přes ni dostane do kuličky a následně provoní vzduch. Doporučujeme použít novou tyčinku s kuličkou u každé nové lahvičky s éterickým olejem.

Tip: Samotný éterický olej lze použít také do koupele či pro aromaterapeutickou masáž. Při použití do relaxační koupele nakapejte 10 - 15 kapek přímo do vody. Pro masáž smíchejte pár kapek éterického oleje nejdříve s nosným rostlinným olejem a potom jej použijte jako klasický masážní olej.

Upozornění: Tento olej je fotosenzitivní. Po aplikaci na pokožku proto nevystavujte pleť přímému slunci nebo soláriu po dobu 12 hodin. Nepoužívejte v těhotenství a v období kojení.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Éterické oleje A-D

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, celulitida, mastná pleť, nachlazení a viróza, problematická pleť a akné, snížení krevního tlaku, žaludeční problémy , zralá pleť

Výrobce: Florame, Z.A. de la Gare , 13533, St Rémy de Provence, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: