BiOOO Akademie První pomoc z přírody

BiOOO Akademie První pomoc z přírody

Zboží je trvale vyřazeno.

Na tomto kurzu se dozvíte, jak si ulevit od fyzických potíží s pomocí aromaterapie.Voňavé a přitom účinné? Přijďte se s námi seznámit se sedmi éterickými oleji a jejich účinky!

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Svět první pomoci z přírody, takové domácí přírodní lékarničky

 

V tomto kurzu si budeme povídat o praktickém použití aromaterapie na každodenní bázi pro celou rodinu. Štípanec, kašel nebo ucpaný nos? Na vše máme jednoduchou odpověď. 

Přejete si mít zdravý domov a to včetně lékárničky? Pojďte se s námi seznámit se sedmi základními éterickými oleji, které můžete použít na nesčetně situací každičkého dne. Dozvíte se, co to éterické oleje jsou, jak je používat a vytvářet směsi na míru dle vašich potřeb. Budeme si povídat i o dětech, jejich nejběžnějších nemocech a jak se s nimi vypořádat.

 

Dozvíte se jednoduchý návod na to, jak se zbavit:

  • odřenin, drobných řezných poranění, štípanců
  • bolesti hlavy, nízkého i vysokého tlaku
  • potíží s trávením (i akutních)
  • dýchacích potíží a kašle
  • stresu nebo nespavosti
  • popálenin, spálení od sluníčka

 

Jako praktický dárek si odnesete jemný tělový balzám, který si vytvoříte na míru dle vašich potřeb a inhalační tyčinku, která vás bude doprovázet kamkoli se vydáte.

Pokud vás zajímá praktické použití aromaterapie a jak éterické oleje správně a efektivně kombinovat tak, abyste s minimem dosáhli maxima, těšíme se na Vás na našem dalším kurzu.

 

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s povídáním o aromaterapii a výrobou zdraví podpůrných produktů, neváhejte se nám prosím ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní co bude potřeba.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?