Weleda Pšeničný šampon proti lupům 190 ml

Weleda Pšeničný šampon proti lupům 190 ml

(1 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pšeničný šampon proti lupům šetrně ošetřuje vlasovou pokožku, vyživuje ji, zbavuje lupů a navrací ztracenou rovnováhu. Pokožka je zklidněná díky obsahu oleje z pšeničných klíčků a extraktům ze šalvěje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Pšeničný šampon Weleda proti lupům šetrně ošetřuje vlasovou pokožku, vyživuje ji, zbavuje lupů a navrací jí ztracenou rovnováhu. Pokožka je vyživena a zklidněná díky obsahu oleje z pšeničných klíčků a extraktům ze šalvěje, violky a dalších bylinek.

Aby se vlasová pokožka zbavila lupů, je třeba o ni správně pečovat a stabilizovat její funkci. Olej z pšeničných klíčků pokožku ošetřuje, chrání ji před odlupováním, a tím pádem i před opětovnou tvorbu lupů. Extrakty ze šalvěje vlasovou pokožku vydezinfikují a navíc eliminují nepříjemné svědění.

Díky pšeničnému šamponu proti lupům je pokožka zklidněná, vyživená a již se tolik neloupe. Pravidelné používání šamponu stabilizuje funkce mazových žláz, zatímco výtažky z bylinek společně s olejem z pšeničných klíčků omezují tvorbu lupů a produkci kožního mazu.

Bojovník proti lupům

Pšeničný šampon Weleda je speciálně určený pro vlasy a vlasovou pokožku, které jsou náchylné k tvorbě lupů. Vlasová pokožka má přirozenou obnovovací schopnost, která je ale v případě, že se na vaší pokožce hlavy tvoří lupy, násobně zrychlena. Tento děj může být důsledkem vysušení, podráždění či zvýšeného stresu. Tento šampon dokáže vlasy umýt velmi jemně a naopak jim dodává šetrnou péči.

Svěžest a síla

Tento šampon obsahuje kvalitní přírodní ingredience, které o vlasy pečují a dodávají jim ztracenou vláhu. Šampon Weleda neobsahuje syntetické tenzidy, které vysušují vlasy a pokožku hlavy, naopak jsou jeho pěnidla na rostlinné bázi, díky čemuž jsou šetrnější. Šampon vytvoří jemnou krémovou pěnu, která pokryje každý vlas a odstraní veškeré nečistoty, nadbytečný kožní maz a zbytky stylingových produktů.

Přírodní složky

Tento šampon s pšeničnými výtažky napomáhá i namáhaným vlasům vrátit jejich přirozenou pružnost a vláčnost. Díky pšeničnému oleji vyhlazuje povrch vlasového vlákna a dodává výživu i pokožce hlavy, která není pak tak snadno náchylná k vysušení. Zásobuje vlasy i vlasovou pokožku nenasycenými mastnými kyselinami a vitaminy.

Krásné a zdravé vlasy

Pšeničný šampon proti lupům  Weleda obsahuje také další přírodní extrakty a bylinné výtažky, které dodávají vlasům svěžest a vitalitu. Výtažek ze šalvěje má jemné dezinfekční účinky a pomáhá harmonizovat tvorbu kožního mazu. Vlasy pak budou nejen dokonale umyté, ale i pružnější, zdravější a posílené díky přírodním složkám. 

Použití: Malé množství šamponu naneste rovnoměrně na vlhké vlasy a jemnou masáží napěňte. Poté vydatně opláchněte vlažnou vodou. Šampon je vhodný pro každodenní použití.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Typy vlasů: vlasy s lupy

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

3 chyby, které škodí vašim vlasům

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Dopřejte svým vlasům pocit lehkosti

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Recenze: Pšeničný šampon Weleda proti lupům

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Zimní péče o vlasy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Zkusenost / Monika 6. 10. 2016 07:58

Šampon "Weleda Pšeničný šampon proti lupům vlasy" možná vlasy umyje, ale nevypadá to tak. Vlasy i po několikanásobném umytí vypadají na pohled i na dotek jako neumyté a mastné. Šampon je zamastí po celé délce. Vlasy jsou jak hřebíky, jako když si na ně dáte olej. Ten je očividně i ve složení, takže je to možná ten důvod. Takže tenhle produkt se rozhodně nedá používat jako šampon na umytí vlasů.

Složení / Jaroslav 20. 10. 2013 19:52

Dobrý den, namísto toho co je firma Weleda bych očekával složení výrobku. Mohli byste to alespoň opsat z oficiálních stránek firmy Weleda. Hezký den.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?