Weleda Pupálková revitalizační péče, set

Weleda Pupálková revitalizační péče, set 200 ml + 100 ml

Weleda Pupálková revitalizační péče, set

Značka: Weleda
Zboží je trvale vyřazeno.

Potěšte pod stromečkem maminku nebo babičku sadou pupalového sprchového krému a tělového oleje. Jemně pečují o zralou pokožku, hydratují ji a celkově posilují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárkový set Pupalková revitalizační péče od Weledy v sobě ukrývá sprchový krém a tělový olej. Oba jsou vhodné především pro namáhanou suchou nebo zralou pleť. Kromě makadamiového oleje obsahují také přírodní éterické oleje z kardamomu či santalového dřeva a jsou obohacené o výtažek z magnólie. Potěšte touto sadou svoji maminku nebo babičku.

Sprchový krém díky kombinaci šetrných kokosových tenzidů, slunečnicového a makadamiového oleje nebo výtažku z prosa z pokožky šetrně odstraní veškeré nečistoty bez narušení jejího přirozeného ochranného filmu, podpoří její hydrataci a přirozenou pružnost a zanechá ji krásně jemnou. Složení je obohacené o výtažek z pupalky, který mírní pnutí a svědění a pokožku celkově harmonizuje.

Ihned po koupeli si můžete dopřát masáž za pomoci pupalkového oleje. Ten v sobě spojuje účinky jojoby, sezamu či pšeničných klíčků. Pomáhá pokožku hloubkově hydratovat, posiluje ji a chrání ji před ztrátou pevnosti a pružnosti. Přírodní oleje spolu s pupalkou eliminují výskyt suchých míst na pokožce, zklidňují ji a zanechají ji příjemně vláčnou a sametově hebkou.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Z blogu2

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?