Weleda Pupalkové zpevňující pleťové sérum 30 ml

Weleda Pupalkové zpevňující pleťové sérum 30 ml

Weleda Pupalkové zpevňující pleťové sérum 30 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pupalkové zpevňující pleťové sérum bylo speciálně vyvinuto pro potřeby náročné zralé pleti. Sérum umocňuje pružnost zralé pleti, posiluje strukturu pokožky, zvýrazňuje rysy obličeje a zvyšuje odolnost pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pupalkové zpevňující pleťové sérum Weleda bylo speciálně vyvinuto pro potřeby náročné zralé pleti. Sérum umocňuje zářivost zralé pleti, posiluje strukturu buněk pokožky, zvýrazňuje rysy obličeje, zpevňuje kontury a zvyšuje odolnost a pružnost pleti.

Pupalka vysílá impulsy, které ve zralé pleti podporují látkovou výměnu a posilují její přirozené obranné funkce, zatímco olej Sacha inchi vyživuje pleť zevnitř a účinně ji vyhlazuje. Pokožka se vypne, hluboké vrásky se znatelně vyhladí a pleť obličeje získá sjednocený odstín.

Pupalkové sérum je zpevňujícím výživným koncentrátem, který pleť dlouhodobě intenzivně zvlhčuje a podporuje obnovu buněk. Pleť bude po použití rozjasněná, vypnutá a vrásky budou méně patrné.

Pro zralou pleť

S přibývajícími léty naše pokožka postupně ztrácí svou přirozenou pružnost a vláčnost, vlákna kolagenu a elastinu se rozvolňují a vznikají první vrásky. Toto sérum s pupalkou je intenzivním přípravkem, který pečuje o náročnou zralou pokožku a navrací jí mladistvý vzhled. Sérum je něčím navíc, co pozvedne vaši každodenní péči a pečuje o pokožku mimořádně aktivními ingrediencemi.

Koncentrované složení

Zpevňující pupalkové sérum Weleda se liší od běžných pečujících přípravků svými účinky. Obsahuje maximální koncentraci účinných látek, díky tomu stačí skutečně jen pár kapek a vaše pokožka dostane vše, co potřebuje. Sérum má lehkou nemastnou konzistenci, která pokožku nezatěžuje, neucpává póry a nezanechává po nanesení ulepený pocit.

Vypnutá pokožka

Sérum Weleda používejte pro maximální efekt dvakrát denně, tedy ráno a večer po očištění pokožky. Sérum se ihned vstřebá do pleti a nezanechává mastný povlak, naopak dovoluje pleti dýchat. Díky koncentrovanému složení stačí jen pár kapek. Sérum Weleda neobsahuje přidané syntetické ingredience, a tak vaši pokožku nezatěžuje. 

Regenerace a revitalizace

Toto intenzivní sérum obsahuje šťávu z Aloe vera, která výborně váže vodu, a tak i podporuje hydrataci vaší pokožky. Pupalkový olej pak pokožku vypíná, zklidňuje a díky vyživujícím schopnostem vyzmizíkuje drobné vrásky. Výtažek z vilínu virginského působí proti ucpávání párů a další rostlinné extrakty pomáhají obnovit mladistvý vzhled pleti.

Použití: Naneste sérum na očištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Jemně vklepejte do pokožky a poté naneste denní nebo noční krém.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Nachtkerze

Typ pleti: anti age

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi lehká krémová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Vše, co jste kdy chtěli vědět o séru, ale báli jste se zeptat

Weleda pupalková řada

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi lehká krémová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?