Weleda Pupalkový denní krém pro zralou pleť 7 ml

Weleda Pupalkový denní krém pro zralou pleť 7 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pupalkový denní krém pro zralou pleť dodává pokožce potřebné živiny pro zdraví a vitalitu, pokožku aktivně zjemňuje a podporuje její elasticitu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pupalkový denní krém pro zralou pleť Weleda dodává zralé pokožce potřebné živiny pro zdraví a vitalitu, pokožku aktivně zjemňuje a podporuje její elasticitu. Složení bohaté na vysoký podíl rostlinných olejů a výživných másel náročnou pleť skvěle vyživuje a pomáhá udržovat zdravý pěstěný vzhled.

Denní krém v sobě spojuje množství pečujících olejů ze sezamu a makadamiových ořechů, které společně s kakaovým máslem dodávají zralé pleti vysoký podíl živin, nenasycených mastných kyselin, vitaminů a také antioxidantů. Obzvlášť antioxidanty jsou pro zralou pokožku důležité, posilují ji před negativními účinky volných radikálů, a tím pádem eliminují vznik vrásek i ztrátu elasticity.

Pupalkový olej v kombinaci s výtažky z pupečníku asijského má skvělé uklidňující a harmonizační účinky, vyrovnávají barevný tón pleti a zanechávají ji jemnou a vláčnou na dotek. Pupečník pomáhá udržovat kontury obličeje pevné. Denní pupalkový krém intenzivně pečuje o potřeby zralé pokožky a chrání ji před vznikem výrazných vrásek i ztrátou pružnosti.

Denní péče

Tento Pupalkový denní krém Weleda pečuje o náročnou pokožku, která vzdoruje tvorbě vrásek a dalším známkám stárnutí. Tento denní krém probudí vaši pleť do nového rána, dodá jí pořádnou dávku energie a pomáhá vyhladit drobné nerovnosti. Krém má jemnou krémovou konzistenci, která nezanechává ulepený nebo mastný pocit.

Vyživená pokožka

Se zvyšujícím se věkem ubývá kolagenových a elastinových vláken v pokožce, čímž ochabují jeji kontury a vzhledem ke snížené hydrataci zároveň dochází k tvorbě vrásek. Tento denní krém dodá vaší zralé pokožce vše, co potřebuje v jednom jednoduchém kroku a zajistí jí celodenní výživu a pocit komfortně hydratované a vypnuté pleti díky přírodním výtažkům.

Kouzelný pupalkový olej

Jsou to právě kvalitní přírodní ingredience, které navracejí vaší pleti mladistvý vzhled a revitalizují ji. Pupalkový olej má jedinenčé zklidňující schopnosti, ihned zmírňuje jakékoliv podráždění pleti či zarudnutí a zároveň podporuje přirozené regenerační procesy v pokožce. Díky tomu urychluje nejen hojení, ale i obnovu pokožky pro mladistvý vzhled.

Hloubková hydratace

O pěstění vaší pokožky se pak postarají i další přírodní oleje, které obnovují její přirozenou ochrannou hydrolipidovou bariéru. Makadamový olej je vydatný a dodává pokožce intenzivní výživu, aniž by ji zatížil či způsobil ucpávání pórů. Kakaové máslo zvláčňuje pokožku, pomáhá vyhlazovat drobné vrásky a zanechává pleť jemnou a vyživenou.

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno na čistou odlíčenou pokožku obličeje i krku a lehce rozetřete.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte denní krém v kombinaci s nočním a očním pupalkovým krémem Weleda.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Nachtkerze

Typ pleti: anti age

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Weleda pupalková řada

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?