Weleda Pupalkový revitalizující tělový olej 100 ml

Weleda Pupalkový revitalizující tělový olej 100 ml

Weleda Pupalkový revitalizující tělový olej 100 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE, FSC
Certifikát NATRUECertifikát FSC
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Revitalizující tělový olej vyživuje do hloubky pokožku celého těla díky obsahu pečujících rostlinných olejů a extraktů. Jedinečná kombinace látek pleť vyživuje a hydratuje do hloubky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Revitalizující tělový olej Weleda vyživuje do hloubky pokožku celého těla díky obsahu pečujících rostlinných olejů a extraktů. Jedinečná kombinace látek pleť hydratuje do hloubky, posiluje ji a chrání před ztrátou elasticity i vznikem podráždění či zánětů.

Tělový olej skvěle posiluje pokožku celého těla a současně ji chrání před dehydratací díky kombinaci pečujících olejů z jojoby, sezamu, pšeničných klíčků a také makadamu. Tyto látky jsou plné nenasycených mastných kyselin a vitaminů, které vyživují pokožku do hloubky, aktivně ji regenerují a chrání před ochabováním i známkami stárnutí.

Oleje také dodávají pleti potřebnou hydrataci, pleť zjemňují a eliminují výskyt suchých šupinek i drsných míst, jako jsou lokty či kolena. Pečující oleje společně s pupalkou pleť skvěle zklidňují a napomáhají její regeneraci. Pokožka je tak posílena, ochráněna před ztrátou elasticity i ztrátou vlhkosti.

Vydatná péče

Tělový olej Weleda vás překvapí svými vyživujícími schopnostmi, které jdou ruku v ruce s jemnou olejovou konzistencí, která poskytne vaší pokožce vydatnou péči, aniž by ji zatížila. Tělový olej je záchranou i pro velmi suchou pokožku, které dodává dostatečnou vláhu a udržuje ji komfortně vláčnou po celý den, navíc ji příjemně provoní.

Hedvábně jemná pokožka

Tělový olej Weleda zanechá vaši pokožku doslova sametově hebkou. Nanášejte jej po každém sprchování na ještě vlhkou pokožku a několik kapek rozehřejte v dlaních. Výhodou tělového oleje je, že jej stačí skutečně pár kapek na celé tělo. Důkladná masáž navíc podpoří prokrvení pokožky, čímž urychluje její regeneraci a podporuje tok lymfy.

Lehká textura

Nemusíte se bát, že by tělový olej vaši pokožku zamastil nebo zanechal ulepený pocit. Pokud jej nanesete na vlhkou pokožku, tak se během několika málo okamžiků vstřebá a nezanechává za sebou mastný film, takže se můžete ihned obléct. Tělový olej je tak vhodný i pro uspěchaná rána a zásobuje vaši pokožku hydratací po celý dlouhý den.

Jemná vůně

Pupalkový tělový olej dokáže zcela proměnit vzhled vaší pokožky. Efektivně zmírňuje podráždění, zarudnutí či vysušení a pečuje o krásu pleti. Jemná nevtíravá vůně má zklidňující účinky. Jojobový, sezamový a slunečnicový olej pečují o pokožku šetrně, navrací jí její přirozenou pružnost a vláčnost a zároveň podporuje její revitalizaci. 

Použití: Pár kapek oleje aplikujte na vlhkou pokožku celého těla nejlépe ihned po koupeli a lehce rozetřete. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte nejlépe po každé koupeli.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Nachtkerze

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Kouzlo doteku a kapky oleje

Krása z přírody, která překonává čas

Péče o pleť v jistém věku

Recenze: Pupalkový denní krém pro zralou pleť Weleda

Weleda pupalková řada

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?