Weleda Pupalkový zpevňující krém na kontury očí a rtů 10 ml

Weleda Pupalkový zpevňující krém na kontury očí a rtů 10 ml

Weleda Pupalkový zpevňující krém na kontury očí a rtů 10 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pupalkový zpevňující krém na kontury očí a rtů posiluje jemnou zralou pleť náchylnou ke ztrátě elasticity, udržuje ji pevnou a pěstěnou. Pleť skvěle vyživí, zjemní a ochrání před vznikem vrásek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pupalkový zpevňující krém na kontury očí a rtů Weleda posiluje jemnou zralou pleť náchylnou ke ztrátě elasticity, udržuje ji pevnou a pěstěnou. Ačkoliv je krém lehký a do pokožky se vstřebává bez nežádoucího umaštění, pleť skvěle vyživí, zjemní a ochrání před vznikem vrásek.

Krém na jemné partie obličeje pečuje o citlivé oční okolí i namáhané okolí rtů, pokožku posiluje, chrání před ztrátou elasticity a udržuje ji jemnou díky vysokému podílu rostlinných olejů z jojoby, makadamiových ořechů a kakaového másla. Ty pleť skvěle vyživují, dodávají jí množství vitaminů, živin a antioxidantů, které podporují přirozenou regeneraci pleti.

Pupalkový olej společně s výtažky z pupečníku asijského pleť zklidňuje, vyrovnává její barevný tón a udržuje ji pevnou a posílenou. Zpevňující krém na kontury očí a rtů jemnou tenčící se pleť posiluje, aktivně podporuje její regeneraci a pomáhá zjemňovat drobné vrásky.

Na oči i rty

Pupalkový krém na oči a rty je vhodný pro péči právě o ty oblasti, kde jako první dochází ke vzniku vrásek. Oční okolí má nejjemnější a nejtenčí pokožku v lidském těle, proto je také náchylná k vysušení či podráždění. Pravidelná péče o okolí očí je proto vhodná v každém věku a s přibývajícími léty se vám mnohonásobě vyplatí. Okolí úst má zase tendenci ochabovat v důsledku mimiky a snadno opticky odráží známky případné únavy.

Důkladná péče

Krém na kontury rtů a očí Weleda proto poskytne pokožce vše, co potřebuje, aniž by ji jakkoliv zatížil či podráždil. Krém s pupalkovým olejem obsahuje ty nejlepší přírodní ingredience, rostlinné výtažky a oleje, které oční okolí vydatně vyživují a navracejí pokožce vláčnost a pružnost. Tento krém neobsahuje žádné syntetické konzervanty ani parfemaci, a tak je maximálně šetrný.

Proti vráskám

Krém Weleda na kontury očí a rtů obsahuje směs vyživujících olejů, které napomáhají uzamykat vlhkost v pokožce a brání vysušení, a tím i tvorbě vrásek a ochabování kolagenových a elastinových vláken. Jojobový a makadamový olej se postarají o bohatou výživu, jemně vypínají pokožku a dodávají jí zdravý hydratovaný vzhled.

Vláčná a hydratovaná pokožka

Kakaové máslo je přímo blahodárným balzámem na suchou pleť, podporuje její regeneraci a pomáhá vytvořit ochrannou bariéru, která brání proti vysušení i té nejcitlivější pokožky. Pupalkový olej má pak výjimečné zklidňující schopnosti, chrání proti podráždění a zarudnutí pokožky a posiluje ji. Tento krém má příjemnou konzistenci a rychle se vstřebává. 

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno i večer na čistou odlíčenou pokožku očního okolí i rtů a lehce rozetřete.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte oční krém v kombinaci s denním a nočním pupalkovým krémem Weleda.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Nachtkerze

Typ pleti: anti age

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Naučte se pečovat o oční okolí

Oční krém - nepostradatelný pomocník nebo zbytečnost?

Péče o pleť v jistém věku

Recenze: Pupalkový denní krém pro zralou pleť Weleda

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?