puroBIO cosmetics Double Dream řasenka 01 black 10 ml

puroBIO cosmetics Double Dream řasenka 01 black 10 ml

Certifikáty: CCPB
Balení:
410
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 5 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Řasenka zvýrazní řasy od kořínků ke konečkům a opticky zvětší jejich objem. Vaše oči tím získají výrazný pohled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Řasenka Double Dream puroBIO dodá řasám krásně plný a pěstěný vzhled. Speciální uspořádání silikonových štětinek kartáčku zajistí, že se řasy nebudou lepit k sobě a přirozeně je prodlouží.

 

Základem je včelí vosk, díky kterému řasenku rovnoměrně nanesete a společně s karnaubským voskem utvářejí její jemnou texturu, lesk a prodlužují trvanlivost líčení. Arganový a ricinový olej společně s extraktem z chrpy se postarají o dokonalou výživu řas a také přispívají ke komfortní aplikaci.

Použití: Důkladně pročešte kartáčkem řasy od kořínků ke konečkům.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Barva: černá

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Boží / Karolina 11. 12. 2020 22:40

Moje první přírodní řasenka, která opravdu řasy natočí, prodlouží, zahustí, zkrášlí, neopadává a hlavně! se nerozmazává a to ani při deštíku bez deštníku. Navíc se i dobře odličuje (odličuji kokosovym olejem). Od prvního dne ji miluji a už jinou nehledám. Tahle je TOP!

/ Lenka 21. 10. 2021 13:59

Ahoj všem, za mě naprosto skvělá řasenka. Krásně prodlouží řasy, zahustí je, takže pak z nich máte krásné vějíře. Určitě doporučuji.

Řasenka / Kateřina 2. 9. 2021 11:22

Moje první zkušenost s přírodní řasenkou. Opravdu je třeba se s ní naučit zacházet. Dost často se mi stává, že s ní vyčaruji krásné řasy, ale ještě jsem si na ni úplně nezvykla, takže občas jsou řasy slepené se žmolky. Řasy jsou lehce prodloužené, spíš vám ta řasenka řasy zvýrazní, ale nijak nezahustí. Zázraky opravdu dělat neumí. Ale nerozmazává se a opravdu drží celý den. Barva je krásné černá. Byla jsem s ní v dešti a vydržela. Řasenku používám necelý měsíc a přijde mi, že za tu dobu trochu vyschla.

Recenze / Monika 6. 5. 2020 18:54

Na doporučení jsem si tuto řasenku koupila hned jako první z řad přírodní dekorativky. Musím říct, že mě absolutně překvapila. Jsem zvyklá na výrazné a dlouhé řasy a právě z tohoto důvodu jsem se přírodní řasenky bála, což jsem vůbec nemusela. Řasenka krásně řasy nalíčí a protáhne (přesně jako je v popisu). Nerozmazává se a vydrží opravdu celý den. Samozřejmě pokud hodně slzíte, např. z alergie, to se vám u koutků rozmaže i klasická komerční řasenka. Pokud máte problém s nanášením této řasenky, bude to spíše ve vaší zručnosti a manipulaci obecně při nanášení řasenek, což chce pouze cvyk :). Tato řasenka je vhodná jak pro jemné, tak i husté řasy vzhledem ke stavbě kartáčku. Příště objednám znovu.... :)

/ Monika 6. 5. 2020 18:56

*cvik

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?