Lavera Řasenka pro prodloužení řas černá, Trend Sensitiv 13 ml

Lavera Řasenka pro prodloužení řas černá, Trend Sensitiv 13 ml

Lavera Řasenka pro prodloužení řas černá, Trend Sensitiv 13 ml

(5 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní řasenka s hedvábím dodá vašim řasám okouzlující prodloužení a intenzivní zvýraznění v syté černé barvě. Dokonale natočí každou řasu zvlášť a otevře tak váš pohled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Černá řasenka pro prodloužení řas Lavera otevře váš pohled a dodá vám intenzivní zvýraznění díky syté černé barvě a kvalitnímu složení z těch nejlepších ingrediencí. Minerální pigmenty dodávají řasence ten pravý černočerný odstín s lehkým zlatavým shimmerem, díky kterému budou vaše řasy opravdu ohromující a maximálně zvýrazní váš pohled. Kartáček s kratšími nylonovými štětinami precizně obalí každou řasu a pokryje ji rovnoměrnou vrstvou barvy.

S řasenkou se velice snadno manipuluje a kartáček jednoduše dosáhne i na ty nejmenší řasy v koutku oka. Díky obsahu hedvábí viditelně prodlouží vaše řasy a zpevní jejich strukturu. Řasenka je dermatologicky a oftamologicky testovaná a vhodná i pro nositelky kontaktních čoček. Díky minimálnímu obsahu potenciálně alergizujících ingrediencí ji lze použít i na citlivé oči.

Složení s přírodními extrakty pečuje o řasy od kořínků a podporuje tak jejich růst. Kvalitní vosky zaručují dokonalou přilnavost k vláknům řas a dlouhodobou výdrž. Obsažený vitamin E poskytuje řasám péči a chrání proti působení volných radikálů. Tato řasenka je ideálním doplňkem vašeho intenzivního očního líčení.

Nezbytnost pro každodenní líčení

Také je řasenka naprostou nezbytností, která nesmí chybět ve vaší kosmetické taštičce? Běžně se nemalujete, ale řasenku prostě mít musíte? Pokud se ale rozhlížíte po takové řasence, která nebude dráždit vaše oční okolí a bude vytvořena z kvalitních přírodních surovin, vyzkoušejte tuto od Lavery. Řasenka dodá vašim řasám délku a výrazný vzhled a zároveň je vhodná i pro citlivé oči.

Řasy až do nebes

Řasenka Lavera pro prodloužení řas je určena zejména pro řasy, které jsou krátké a chybí jim délka. Klasický kartáček z nylonových štětin pročeše každou řasu zvlášť a obalí ji rovnoměrnou vrstvou černočerné barvy s lehkým zlatavým shimmerem, která řasy zvýrazní a opticky je prodlouží a natočí. Navíc, jemné třpytky maximálně projasní váš pohled a dodají líčení jiskru. S řasenkou se snadno manipuluje díky klasicky tvarovanému kartáčku, který navíc zabraňuje slepování řas a dosáhne i do vnitřního koutku oka.

Intenzivní černý odstín

Díky obsahu přírodních složek je tato řasenka vhodná i pro citlivé oči a mohou si ji dovolit také nositelky kontaktních čoček. Řasenka oční okolí nedráždí a díky kvalitním minerálním pigmentům má opravdu intenzivní odstín. Řasenku můžete nanášet v jedné vrstvě pro přirozenější vzhled nebo ve dvou či třech pro dramatičtější efekt. Řasenka se během dne nerozmazává a vydrží v perfektním stavu.

Použití: Nanášejte řasenku na řasy přímo z balení a důkladně je pročešte kartáčkem od kořínků ke konečkům. Pro důkladné natočení můžete použít kleštičky na řasy.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: černá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Krásné oči s přírodním make-upem

Namalujte se s přírodou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Řasenka / Katy 30. 4. 2015 11:55

Řasenka má malý kartáček, mascara se s ním krásně nanáší na řasy, barva je příjemná a sytě černá. Stává se mi, že se mi obtiskne na obličej. Koupila jsem si pudr Logona kompaktní 01 a když si ho nanesu pod oči na make-up tak se mi řasy neobtisknou. Řasy jsou po ní krásné. Jsem spokojená.

Super kartáček / Veronika 19. 4. 2017 15:41

Řasenka má super kartáček, díky kterému se dobře nanese už od kořínků po celé délce řas, neslepí je, ale přijde mi, že hůř drží - déle usychá.

Řasenka je hrozná / Anet 22. 5. 2015 18:07

Slepuje řasy, hrozně se maže, špatně usychá, ale žádná alergická reakce ani napuchlé oči, přesto nikdy více

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?