Nobilis Tilia Ravintsara cineol bio 5 ml

Nobilis Tilia Ravintsara cineol bio 5 ml

Nobilis Tilia Ravintsara cineol bio 5 ml

Značka: Nobilis Tilia
Zboží je trvale vyřazeno.

Čistá rostlinná silice z madagaskarské ravintsary je účinným bojovníkem proti širokému spektru infekcí. Působí proti oparům, zánětům dýchacích cest a posiluje pozitivní vnímání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Ravintsara je stoprocentní rostlinná silice bez přidaných syntetických ingrediencí. Ravintsara je rostlina pocházející z exotického Madagaskaru a má typickou eukalyptovou vůni, jenž přináší okamžité osvěžení pro vaše tělo i mysl. Éterický olej z Ravintsary je účinným bojovníkem proti širokému spektru infekcí.

Specifický účinek oleje z ravintsary působí zejména proti virovým onemocněním, efekt má pak především v případě neurotropních virů. Podpůrný účinek ravintsary se tedy uplatňuje například při oparech, pásovém oparu či neštovicích. Éterický olej z ravintsary je také vhodný pro použití v souvislosti s infekcemi dýchacího traktu, chřipce a nachlazení.

Ravintsara má celkový příznivý vliv na imunitní systém, dlouhodobě zvyšuje obranyschopnost organismu a chrání proti mikrobům. Zároveň působí také na duševní zdraví, kdy posiluje pozitivní vnímání a balancuje celkovou psychickou rovnováhu.

Esence první pomoci

Éterický olej Nobilis Tilia Ravintsara vás zachrání v každé situaci. Tento éterický olej se vyznačuje silnými antiseptickými účinky, díky čemuž brání množení škodlivých mikroorganismů, a tím i vzniku a rozvoji infekcí. Je velice vhodný pro dezinfekci místností, a to jak v domácnosti, tak v kanceláři či například v čekárnách a ordinacích. 

Proti rýmě i nachlazení

Éterický olej Ravintsara má tak prospěšné účinky při onemocněních dýchacího traktu. Je skvělým pomocníkem při rýmě, chřipce a nachlazení. Pročišťuje a dezinfikuje dýchací cesty a pomáhá jejich zprůchodnění, podporuje rozpouštění a vylučování hlenu a pomůže vám opět volně dýchat. Působí také proti kašli a uvolňuje ucpaný nos a vedlejší nosní dutiny. 

Proti bolestem a únavě

Ravintsara má ale mnohem širší spektrum účinku. Má spazmolytické účinky, čímž působí na uvolnění svalových stahů a křečí, pomáhá při bolestivé menstruaci a svalových bolestech. Díky své neobvyklé balzamické vůni s kafrovými a mentolovými tóny působí také na psychiku, dodává potřebnou energii a pomáhá při únavě a poruchách koncentrace. 

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: afty a opary, bodnutí hmyzem, hojení ran a zánětů, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?