Annemarie Börlind Regenerační denní krém na citlivou pleť, ZZ Sensitive 50 ml

Annemarie Börlind Regenerační denní krém na citlivou pleť, ZZ Sensitive 50 ml

(2 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s výtažkem ze zlaté orchideje, prebiotickým a probiotickým komplexem zklidňuje podrážděnou pleť, redukuje začervenání i nepříjemné pnutí a posiluje přirozenou ochrannou bariéru pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační denní krém na citlivou pleť ZZ Sensitive od Annemarie Börlind je určený pro mladou pleť ve věku 30+. Obsahuje například výtažek ze zlaté orchideje, prebiotický a probiotický komplex či mokřadkový olej. Má lehkou konzistenci, nabízí pokožce zklidnění, hydrataci a jemnou péči.

Denní krém díky výtažku ze zlaté orchideje, prebiotickému a probiotickému komplexu zklidňuje citlivou pleť a posiluje její přirozenou ochrannou bariéru. Redukuje zarudnutí a podráždění, uvolňuje pocit pnutí a předchází zánětům. Obsažená termální voda pokožce poskytuje potřenou hydrataci, kterou v ní pomáhá udržet například mokřadkový olej. Ten spolu s bambuckým máslem pleť vyživuje, regeneruje a chrání před škodlivými vnějšími vlivy. Krém díky obsahu skvalenu a vitaminu E pomáhá předcházet předčasnému stárnutí pleti.

Použití: Malé množství krému nanášejte ráno na vyčištěnou a tonizovanou pleť a jemně vmasírujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind ZZ Sensitive

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Annemarie Börlind – 2. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Vhodný samostatně / Mo-nika 8. 11. 2017 15:15

Denní krém je výživný a snadno se aplikuje. Cítíte po aplikaci, jak krém pracuje, ale co trochu udiví, je že se dostaví pnutí, jakoby se vytvořil pevný film. Působí to trochu jako liftingový krém. Jinak pracuje pro pleť, jak slibuje. Pak jsem aplikovala Anti-age tekutý make-up stejné značky, ale trochu se podkladový krém drolil. Za mě buď jako samostatná péče nebo vhodnější pro mladší 20+ až 30+ pleť.

/ Zuzana 12. 7. 2019 18:55

Mela jsem jen vzorecek,ale me pleti nevyhovuje. Je hodne mastny a na pleti tvori pocit filmu (a to mam sussi plet). Pred koupi urcite doporucuji vyzkouset.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?