Weleda Regenerační krém na ruce granátové jablko 10 ml

Weleda Regenerační krém na ruce granátové jablko 10 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerační krém s olejem z granátového jablka intenzivně regeneruje pokožku, vyživuje ji a chrání. Granátové jablko v kombinaci s dalšími výživnými oleji ruce pěstí a brání vzniku pigmentových skvrn.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační krém Weleda s olejem z granátového jablka intenzivně regeneruje pokožku rukou, vyživuje ji a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Granátové jablko v kombinaci s dalšími výživnými oleji ruce pěstí, napomáhají předcházet projevům stárnutí pokožky a brání vzniku pigmentových skvrn.

Obsažený olej z granátového jablka je bohatý na vitaminy a antioxidanty, které pokožku rukou vyživují do hloubky a zároveň ji chrání před známkami předčasného stárnutí. Za pomoci výživného sezamového a slunečnicového oleje a bambuckého másla je pokožka vyživena do hloubky a je jí dodána potřebná hydratace.

Lehký krém se do pokožky rukou snadno a rychle vstřebává, aniž by zanechával nepříjemný lepivý film. I přes svou lehkost ale pokožku rukou bohatě vyživuje a dodává jí potřebné živiny.

Pro krásné ruce

Krém na ruce Weleda s přírodními výtažky pečuje o pokožku rukou, dodává jí dostatečnou výživu a chrání ruce před poškozením. Právě pokožka rukou je nejvíce vystavována vlivům vnějšího prostředí a namáhá ji také časté mytí, které ji může vysušovat. Právě krém na ruce Weleda pomáhá obnovovat ochrannou kožní bariéru a udržuje ruce komfortně hydratované.

Příjemná krémová konzistence

Krém na ruce Weleda je dostatečně výživný na to, aby efektivně bránil vysušování pokožky, zároveň ale vaše ruce nezamastí ani nezpůsobí ulepený pocit. Jeho konzistence je velice příjemná, krém se dobře roztírá a rychle vstřebává, je tedy vhodný i pro použití během dne. Je vhodný nejen na pokožku rukou, ale i na nehty a jejich okolí.

Hloubková zjemňující péče

Krém na ruce Weleda s okouzlující vůní granátového jablka obsahuje vyváženou směs rostlinných olejů a dalších bylinných výtažků, které o pokožku rukou do hloubky pečují a nezatěžují ji syntetickými složkami. Vydatný sezamový a slunečnicový olej stimulují regenerační procesy v pokožce, pomáhají hojit drobné oděrky a podporují hydrataci pokožky pro dokonale jemné ruce.

Ovocná vůně

Glycerin a bambucké máslo pak pomáhají vytvořit na pokožce ochrannou vrstvu, která chrání před vysušením či podrážděním. Olej z granátových jablíček je bohatý na antioxidanty, brání poškození pokožky a zpomaluje její stárnutí, které je právě na rukou vidět jako první. Krém zároveň zabraňuje tvorbě pigmentových skvrn a udržuje ruce vláčné a jemné.

Použití: Malé množství krému naneste na suchou pokožku rukou a jemně vmasírujte. Používejte podle potřeby kdykoliv během dne.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Granat Apfel

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?