Lavera Regenerační noční krém 45+ Bio brusinka & Arganový olej, Faces 50 ml

Lavera Regenerační noční krém 45+ Bio brusinka & Arganový olej, Faces 50 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, FSC, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát FSCCertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerační noční krém Bio brusinka a arganový olej intenzivně pečuje o zralou pokožku během spánku, zjemňuje ji a lehce vypíná. Náročná pleť ve věku 45+ dostává potřebnou hloubkovou výživu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Uvedená fotografie je momentálně pouze ilustrační. Aktuální fotografii pro Vás už připravujeme :-).

Regenerační noční krém Lavera Bio brusinka & arganový olej intenzivně pečuje o zralou pokožku během spánku, zjemňuje ji a lehce vypíná. Náročná pleť ve věku 45+ dostává potřebnou hloubkovou výživu i hydrataci, je posílena a získává zdravý pěstěný vzhled.

Výtažky z plodů brusinky jsou bohaté na množství antioxidantů a vitaminů, které pokožku vypínají, tonizují a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy, zatímco arganový olej dodává pleti hloubkovou výživu a potřebné živiny. Regenerační krém je navíc obohacen o bambucké máslo, které pleť aktivně regeneruje, posiluje a chrání.

Bohaté složení krému plné výživných olejů, rostlinných másel a extraktů, které o zralou pokožku intenzivně pečují, eliminují viditelnost jemných vrásek a linek. Hutný krém pečuje o pokožku během spánku, kdy se pleť sama regeneruje, podporuje hojivé procesy a zanechává pokožku jemnější a zdravě vypadající.

Pro zralou pleť

Máte náročnou pokožku a hledáte pro ni ten pravý noční krém? Sháníte krém, který dokáže odpovědět na požadavky zralé pleti, ale zároveň nechcete dělat kompromisy z hlediska složení? Pak je pro vás tím pravým Lavera Regenerační noční krém 45+ Brusinky & Arganový olej. Tento krém pečuje o vaší pokožku během celé noci a pomůže vaší pleti probudit se do nového dne.

Intenzivní regenerace

Krém byl přímo stvořen pro zralou pokožku, která ztrácí svou přirozenou pružnost a její schopnost regenerace je pomalejší. Noční krém stimuluje detoxikační a revitalizační procesy, které probíhají během spánku, a díky tomu i urychluje obnovu pleti. Pomáhá odstranit odumřelé kožní buňky, a tím i odhalit krásu vaší pokožky bez ohledu na věk.

Vyživující ingredience

Regenerační noční krém je bohatý na přírodní složky, které o pokožku do hloubky pečují a navracejí jí mladistvý a svěží vzhled. Bambucké máslo má intenzivní zvláčňující schopnosti díky nenasyceným mastným kyselinám a zároveň podporuje regeneraci pokožky. Spolu s jojobovým olejem pak zanechává pokožku sametově hebkou a vypnutou. 

Elixír mládí

Noční krém pak také obsahuje vzácný arganový olej, jeden z vůbec nejdražších olejů na světě, který je nazýván marockým zlatem a má skutečně výjimečné vlastnosti. Arganový olej dokáže posilovat ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, podporuje výživu pokožky a působí skvěle i na hlubší vrásky. Spolu s kyselinou hyaluronovou pak pokožku vypíná a dodává jí energii.

Použití: Malé množství krému aplikujte večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte noční regenerační krém v kombinaci s ostatními produkty Lavera Bio brusinka & arganový olej.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: anti age

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Arganové zlato pro pleť, pokožku i vlasy

Jak pečovat o stárnoucí pokožku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?