Annemarie Börlind Regenerační noční krém na citlivou pleť, ZZ Sensitive 50 ml

Annemarie Börlind Regenerační noční krém na citlivou pleť, ZZ Sensitive 50 ml

(1 hodn.)
Certifikáty: FSC, ECO CONTROL
Certifikát FSCCertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s probiotiky, prebiotiky, skvalenem či inulinem regeneruje pleť během noci, lehce ji vyhlazuje a podporuje její hydrataci. Zároveň ji chrání před podrážděním a dodává jí svěží vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Noční krém pro zralou citlivou pleť má výborné regenerační a zklidňující účinky. Díky unikátnímu prebiotickému a probiotickému komplexu a dalším účinným látkám navrací jemné pokožce rovnováhu a stimuluje obnovu kožních buněk. Krém také podporuje pevnost a pružnost pleti a zanechává ji krásně svěží.

Krém s obsahem avokádového či jojobového oleje a včelího vosku podporuje během spánku hydrataci a regeneraci pleti. Pokožka obličeje je tak po probuzení krásně svěží a hebká na dotek a díky inulinu je zároveň chráněna před podrážděním. Složení obohacené o vitamin E, skvalen, triglyceridy, prebiotika a probiotika nebo extrakt z magnólie pleť lehce vyhlazuje a zjemňuje a také podporuje její přirozený ochranný film. Pleť je tak lépe chráněná před vnějšími vlivy, nemá tolik tendenci k podráždění a zároveň zůstává svěží po dobu celého dne.

Použití: Malé množství krému aplikujte večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind ZZ Sensitive

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Annemarie Börlind – 2. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Pro citlivou a zralou pleť je to výhra! / Mo-nika 6. 11. 2017 12:51

Voní trochu jako mýdlo, má krémovou konzistenci a je bohatý na výživu, je pleti nesmírně příjemný, i když je po aplikaci trochu lesklá. Vstřebá se hluboko do pokožky, opravdu zklidňuje podrážděnou pokožku a pomáhá zjemnit vrásky. Pro mladou pleť aplikovat spíše jako masku nebo používat produkt od stejného výrobce "Sensitive cream mask" (zelený obal).

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?