Annemarie Börlind Regenerační oční krém na citlivou pleť, ZZ Sensitive 15 ml

Annemarie Börlind Regenerační oční krém na citlivou pleť, ZZ Sensitive 15 ml

(1 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehoučký krém s unikátním prebiotickým a probiotickým komplexem posiluje přirozenou ochrannou vrstvu jemné pokožky, odstraňuje zarudnutí a nepříjemné pnutí a lehce pleť vyhlazuje

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační oční krém na citlivou pleť Annemarie Börlind regeneruje jemnou pokožku v okolí očí, zklidňuje ji a pomáhá ji vyhlazovat. Obsahuje výtažek ze zlaté orchideje, prebiotický a probiotický komplex, které posilují přirozenou ochrannou vrstvu pokožky. Krém zklidňuje podráždění a působí protizánětlivě.

Výtažek ze zlaté orchideje pomáhá vyvažovat pH pleti, díky čemuž redukuje podráždění, zarudnutí a pnutí. Prebiotický a probiotický komplex navrací pokožce rovnováhu, posiluje ji, zklidňuje a uvolňuje. Krém obsahuje také termální vodu ze Schwarzwaldu bohatou na minerální látky, která jemné pokožce kolem očí dodá hydrataci. Tu v ní udrží například bambucké máslo, která pleť zároveň zvláční a zjemní.

Mokřadkový olej je jedním z nejkvalitnějších rostlinných olejů a vyniká svými antioxidačními vlastnostmi. Posiluje odolnost pleti a v kombinaci s přidaným vitaminem E ji výborně chrání ji před škodlivými vnějšími vlivy. Extrakt z kůry magnolie působí protizánětlivě a přispívá k lehkému vyhlazení jemných vrásek a chrání jemnou pleť kolem očí před ztrátou pružnosti.

Použití: Malé množství krému naneste ráno a večer na vyčištěnou pleť v okolí očí a jemně vmasírujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind ZZ Sensitive

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

Annemarie Börlind – 2. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Naučte se pečovat o oční okolí

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?