Weleda Regenerační péče z granátového jablka, set

Weleda Regenerační péče z granátového jablka, set 1 ks, (200 ml + 100 ml)

Weleda Regenerační péče z granátového jablka, set

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Zboží je trvale vyřazeno.

Darujte své manželce, mamince nebo babičce pod stromeček tuto sadu se šťavnatou vůní granátového jablka. Sprchový krém a regenerační olej rozmazlují pokožku již při sprchování a poskytujou jí intenzivní péči.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační péče z granátového jablka od Weledy potěší všechny ženy bez rozdílu věku. Obsahuje plné balení sprchového krému a regeneračního tělového oleje pro krásně hebkou, pružnou a hydratovanou pokožku. Produkty se smyslnou vůní granátového jablka pečují o pokožku již při sprchování a chrání ji před známkami předčasného stárnutí.

Sprchový krém obsahuje pouze šetrné cukerné tenzidy, které pokožku důkladně umyjí, ale současně ji nijak nepodráždí ani nenaruší její přirozený ochranný film. Bohatá krémová pěna s obsahem makadamiového či granátového oleje a bylinných výtažků vaši pokožku rozmazlí již během sprchování. Pomůže v ní uzamknout potřebnou vlhkost, zjemní ji a podpoří její přirozenou pružnost.

Po koupeli je čas na regenerační olej se šťavnatou vůní granátového jablka. Ten v sobě kombinuje to nejlepší z přírody v podobě olejů z jojoby, sezamu nebo pšeničných klíčků a je dále obohacený o olej z granátového jablka. Je bohatý na antioxidanty, podporuje pružnost pokožky a zanechá ji krásně vláčnou a sametově hebkou, a to bez nežádoucího lepivého pocitu.

Regenerační péče z granátového jablka, set je součástí balení:

Weleda Regenerační olej granátové jablko TESTER 100 ml

Regenerační olej granátové jablko TESTER 100 ml

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Z blogu2

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?