Lavera Regenerující brusinková maska, Faces 2 x 5 ml

Lavera Regenerující brusinková maska, Faces 2 x 5 ml

Lavera Regenerující brusinková maska, Faces 2 x 5 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerující pleťová maska s brusinkovým extraktem či arganovým olejem je vynikajícím prostředkem péče o unavenou či zralou pleť. Je bohatá na přírodní oleje i antioxidanty, které působí proti předčasnému stárnutí pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerující brusinková maska Lavera Faces pečuje o zralou pleť, chrání jí před dehydratací, ztrátou pružnosti a dalšími známkami únavy a předčasného stárnutí. Obsahuje množství rostlinných olejů, mezi kterými nechybí olivový, jojobový, vzácný arganový či jemný mandlový. Ty v kombinaci s bambuckým máslem poskytují pleti potřebnou výživu a hydrataci a zároveň ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy.

Arganový olej je v péči o pleť velmi ceněn pro své blahodárné účinky na pokožku. Obnovuje vitalitu ochablé pleti, hydratuje ji, vyhlazuje jemné vrásky a podporuje regeneraci. Maska je obohacena o extrakty z brusinky či mořských řas obsahujících celou řadu prospěšných látek, vitaminů a antioxidantů, které působí proti předčasnému stárnutí. 

Regenerační maska díky svému bohatému složení zmírňuje předčasné známky stárnutí, pokožku chrání, zanechává ji jemnou a pružnou a stimuluje její regeneraci. Rostlinné oleje pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Maska neobsahuje žádné složky živočišného původu.

Použití: Aplikujte rovnoměrně v silnější vrstvě na suchou odlíčenou pleť. Nechte působit 10-15 minut a poté zbytky masky setřete vatovým tamponem.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Typ pleti: anti age, unavená pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?