Lavera Regenerující sprchový krém Brusinka & Arganový olej, Body Spa 200 ml

Lavera Regenerující sprchový krém Brusinka & Arganový olej, Body Spa 200 ml

Lavera Regenerující sprchový krém Brusinka & Arganový olej, Body Spa 200 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerující sprchový krém Body Spa pečuje o suchou zralou pokožku díky složení bohatému na výživné oleje a vitaminy. Krém je obohacen o množství výtažků z brusinek a také granátového jablka.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Uvedená fotografie je momentálně ilustrační.

Regenerující sprchový krém Lavera Body Spa pečuje o suchou zralou pokožku díky složení bohatému na výživné oleje a vitaminy. Krém je obohacen o množství výtažků z brusinek a také granátového jablka, které obsahují vysoký podíl antioxidantů chránících pleť před známkami stárnutí.

Základ sprchového krému je tvořen šetrnými rostlinnými tenzidy a sojovým olejem, které vytvoří jemnou pěnu. Ta spolehlivě a zároveň lehce odstraní nečistoty a zároveň pokožku krásně zjemní, ochrání před podrážděním a navíc příjemně provoní. Díky arganovému oleji plnému nenasycených mastných kyselin se pokožce dostává potřebné výživy i hloubkové hydratace.

O pokožku celého těla pečují i výtažky z granátového jablka a brusinky, bohaté na množství vitaminů a antioxidantů, které pokožku lehce tonizují a posilují ji vůči nepříznivým vnějším vlivům. Vzhledem k hutné výživné textuře je sprchový krém mimořádně vhodný pro pravidelnou péči o suchou a zralou pokožku náchylnou k dehydrataci i častému podráždění.

Balzám pro suchou pokožku

Regenerující sprchový krém Lavera Brusinka & Arganový olej byl vyvinut pto tu nejnáročnější pokožku. Je vhodné pro ty z vás, pro které je každodenní sprcha neustálým maratonem vysušení pokožky a následného namazání se. Sprchový krém Lavera zastane obě úlohy, jednak funguje jako čistící produkt, ale zároveň o pokožku také šetrně pečuje.

Sprchování bez vysušení

Běžné sprchové gely mohou vaši pokožku nadměrně vysušovat díky syntetickým tenzidům, které však v tomto sprchovém krému obsaženy nejsou. Sprchový krém tak nezpůsobuje nepříjemné pnutí pokožky po sprchování a naopak ji zanechá krásně vláčnou. Díky tomu vlastně částečně zastane funkci tělového mléka a je ideální také na cestování.

Pečující složení

Základ tohoto sprchového krému tvoří sojový olej, který pomáhá uzamykat hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky a zabraňuje jejímu vysušování. Vzácný arganový olej je pak mocným koktejlem nenasycených mastných kyselin a je po právu nazýván marockým zlatem. Arganový olej dokonale vyživí vaši pokožku a dodá jí sametovou hebkost a pružnost.

Jemná vůně

Výtažky z granátového jablka a brusinky jsou pak bohaté nejen na vitaminy, ale také na antioxidanty, jež jsou známými bojovníky proti volným radikálům. Volné radikály jsou původci stárnutí pokožky, proto má tento sprchový krém i anti age efekt a je vhodný také pro zralou pokožku. Kyselina hyaluronová pak dodává pokožce hydrataci a tonizuje ji.

Použití: Sprchový krém naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Wellness

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Arganové zlato pro pleť, pokožku i vlasy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Kateřina 3. 4. 2018 12:52

Sprchový krém není špatný, ale vyzkoušela jsem tu jiné (lepší) a k tomuto se už asi nevrátím. Na tělo je příjemný, konzistence opravdu krém a nedělá žádnou pěnu, jen jakousi emulzi. Vůně mi bohužel nesedí :-/ a mám po něm sušší holeně, které musím po sprchování namazat olejíčkem. U jiných zdejších produktů se mi toto nedělo.

Hodnocení / Andy 8. 4. 2016 12:20

Dobrý den, krém vůbec nepění. Na jedno použítí vyplácám cc 4x větší množství než jsem zvyklá.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?