Nobilis Tilia Respirant 10 ml

Nobilis Tilia Respirant 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Směs éterických olejů s vlivem na dýchací cesty působí proti zánětlivým příznakům, podporuje vykašlávání a napomáhá pročistit dýchací systém. Posiluje obranyschopnost organismu.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Respirant je vyváženě sestavená směs přírodních rostlinných silic, jenž má velice osvěžující vůni. Působí příznivě zejména při zánětech dýchacího traktu. Použití této variace éterických olejů je vhodné zejména v období zvýšeného výskytu respiračních onemocnění, jako je chřipka a nachlazení.

Respirant je vytvořen tak, aby podporoval přirozené pročišťování dýchacích cest, zmírňoval jejich otok a zvyšoval rozpouštění a vylučování hlenu. Zároveň podporuje vykašlávání a zklidňuje příznaky zánětu. 

Respirant má také preventivní účinek, kdy posiluje obranyschopnost organismu, stimuluje imunitní systém, a dlouhodobě tak chrání proti infekcím. 

Intenzivní osvěžení

Směs éterických olejů Nobilis Tilia Respirant působí na všechny vaše smysly a krásně provoní váš domov či kancelář osvěžující vůní. Směs Respirant je jako stvořená pro období chřipek a nachlazení. Má podpůrné účinky při infekcích dýchacích cest. Uleví vám při ucpaném nosu a bolavých nosních dutinách. Díky němu budete opět volně dýchat. 

Proti rýmě a nachlazení

Tato směs vonných esencí vám tak pomůže ulevit při rýmě, kašli a nachlazení. Udržuje dýchací cesty průchodné, podporuje vylučování hlenu a tlumí dráždivý kašel. Respirant zároveň zklidňuje celkové zánětlivé příznaky, pomáhá při únavě, bolestech pohybového aparátu a celkově podporuje co nejrychlejší rekonvalescenci organismu. 

Posila pro vaši imunitu

Svěžest této směsi vonných esencí dodává energii rovněž při chronické únavě i vyčerpání. Respirant zbystří vaši mysl a stimuluje duševní funkce i při poruchách koncentrace. Působí také preventivně, jelikož podporuje správnou funkci imunitního systému, posiluje obranyschopnost a pomáhá dlouhodobě chránit proti infekcím a zánětům. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství a pro děti do 5 let věku. Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: