Annemarie Börlind Revitalizující krémová maska, LL Regeneration 50 ml

Annemarie Börlind Revitalizující krémová maska, LL Regeneration 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Maska spojuje účinky prověřených bylinek a nejnovějších poznatků vědy. Podporuje přirozenou pleti i hydrataci pleti, redukuje podráždění a navrací jí přirozenou rovnováhu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Revitalizující maska s krémovou konzistencí je vhodná pro normální až suchou pleť ve věku 25+. V tomto věku má pleť již tendenci ke vzniku prvních vrásek. Maska s obsahem speciálního biokomplexu, bambuckým máslem, vitaminem E či bylinnými výtažky podporuje přirozenou regeneraci kožních buněk, podporuje odolnost i pevnost pleti a dodává jí potřebnou hydrataci.

Maska v sobě spojuje sílu ověřených rostlinných látek s nejnovějšími vědeckými výzkumy. Obsažené bambucké máslo či mořské řasy podporují hydrataci pleti a dodávají jí hebkost a vláčnost. Očistu pleti od nadbytečného mazu i veškerých nečistot z okolí podpoří extrakty z třezalky a rozmarýnu.

Maska s panthenolem v kombinaci s phytanriolem a účinnými látkami z heřmánku zmírní případné podráždění, předejde nevítanému začervenání a spolu s andělikovým výtažkem navrátí pleti potřebnou rovnováhu. Pleť zůstává po aplikaci masky nejen příjemně svěží, ale také chráněná před předčasným stárnutím díky přidanému vitaminu E.

Použití: Naneste dostatečnou vrstvu masky na čistou pleť obličeje, krku a dekoltu a nechte působit 15 minut. Poté zbytky masky opláchněte vodou nebo odstraňte pomocí navlhčeného vatového tamponku.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind LL Regeneration

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Annemarie Börlind – 1. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?