Original ATOK Revitalizující oleogel Zlato-jantar 30 ml

Original ATOK Revitalizující oleogel Zlato-jantar 30 ml

Original ATOK Revitalizující oleogel Zlato-jantar 30 ml

Značka: Original ATOK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný oleogel s obsahem 24karátového zlata, jantarového výtažku či skvalenu podporuje tvorbu kolagenu v pleti a chrání ji tak před povadlostí i nadměrnou tvorbou vrásek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Revitalizující oleogel Zlato-jantar Original ATOK je vhodný k péči o zralou, unavenou či povadlou pleť a má nasládlou pudrovou vůni. Obsahuje 24karátové zlato, jantarové extrakt či skvalen a je bohatý na éterické oleje i bylinné výtažky. Přispívá k redukci jemných linek v obličeji a zvyšuje přirozenou ochrannou vrstvu pleti. Zároveň podporuje tvorbu kolagenu a elastinu, a napomáhá tak pleť udržovat pevnou a pružnou.

Oleogel kromě šípkového či hroznového oleje obsahuje účinný komplex výtažků ze světlíku, sedmikrásky či měsíčku, které spolu s ryzím zlatem, jantarovým extraktem, skvalenem, lecitinem a vitaminem E podporují tvorbu kolagenu. Tyto účinky umocňují éterické oleje z vanilky, slaměnky, cistu, myrty či pačuli, které zároveň podporují mikrocirkulaci krve. Oleogel tak pleť chrání před ztrátou pevnosti a pružnosti, nadměrnou tvorbou vrásek i celkovou povadlostí. Zároveň přispívá k vyhlazení jemných rýh v pleti, krásně ji projasní, regeneruje a podporuje přirozenou obnovu kožních buněk.

Použití: Menší množství přípravku naneste na navlhčenou pleť a jemně vetřete. Před použitím lahvičku nezapomeňte protřepat.

Česká značka Original ATOK nabízí přírodní péči o pokožku, která využívá účinků aromaterapie a je vyráběna bez jakýchkoliv syntetických látek. Receptury jsou originální a působí synergicky, díky čemuž nabízejí jedinečné účinky. Original ATOK také dbá o myšlenku Fair trade.

Produktové řady: Original ATOK Gold collection

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Cosmetics ATOK International s. r. o., Václavské náměstí 870/6 , 40004 , Trmice, Česká republika

Z blogu2

Original ATOK – česká aromaterapeutická kosmetika

Sedmikráska a kopretina: bylinky pro zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?