Nobilis Tilia Ricinový olej 200 ml

Nobilis Tilia Ricinový olej 200 ml

Nobilis Tilia Ricinový olej 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Zboží je trvale vyřazeno.

Čistý ricinový olej intenzivně pečuje o suchou citlivou pokožku, kterou regeneruje a chrání před dehydratací. Ricinový olej pleť zvláčňuje, hojí a snižuje viditelnost jizev.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čistý ricinový olej Nobilis Tilia intenzivně pečuje o suchou citlivou pokožku, kterou aktivně regeneruje a chrání před dehydratací. Ricinový olej pleť zvláčňuje, hojí, snižuje viditelnost jizev a pigmentových skvrnek a zároveň eliminuje výskyt bradavic i drobných kožních výrůstků. Olej se báječně hodí pro péči o suchou náročnou pokožku obličeje i celého těla.

Ricinový olej je bohatý na množství kyseliny ricinolejové, která uzamyká v pokožce potřebnou hydrataci a současně chrání pleť před opětovným vysušením a podrážděním. Olej napomáhá přirozené regeneraci nejen suché pleti, zvláčňuje ji a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Pokožka je tak ochráněna před známkami předčasného stárnutí, a tím pádem i před tvorbou vrásek a jemných linek.

Ricinový olej intenzivně pečuje o suchou náročnou pokožku, vyživuje ji, zjemňuje a chrání před dehydratací. Stejně tak dobře pečuje o pokožku těla, regeneruje ji, snižuje viditelnost jizev a eliminuje výskyt bradavic. Díky vysoké viskozitě je vhodné ricinový olej před použitím na tělo naředit řidším olejem, například hroznovým.

Péče o suchou pokožku

Ricinový olej Nobilis Tilia neobsahuje žádné přidané ingredience a jeho složení je maximálně koncentrované. Čistý ricinový olej je obzvláště vhodný pro péči o suchou a namáhanou pokožku, na kterou působí jako vyživující balzám. Odstraňuje nepříjemné pnutí pleti a zanechává ji dokonale vláčnou a pružnou. Je vhodný pro péči o pleť obličeje i pokožku celého těla.

Podpora regenerace

Ricinový olej má skvělé účinky na pokožku a dokáže posilovat její přirozenou regenerační schopnost. Díky tomu podporuje hojení a pomáhá zacelovat drobné ranky, oděrky či jizvičky. Vyhlazuje povrch pokožky a obnovuje jej. Je skvělým pomocníkem, jenž urychluje hojení jizev či například stop po akné. Výsledkem je dokonale hladká a jemná pleť.

Proti známkám stárnutí

Ricinový olej je vhodný pro všechny typy pleti a pokožku nezatěžuje. Obzvláště jej ocení zralá pokožka, která časem ztrácí svou pružnost a pevnost svých kontur. Ricinový olej jí dodává hloubkovou výživu, díky které je pleť opět vypnutá a svěží. Ricinový olej zároveň pomáhá minimalizovat výskyt drobných vrásek a brání i jejich dalšímu vzniku.

Okouzlující řasy

Ricinový olej je nejen multifunkčním produktem na pokožku doslova od hlavy k patě, ale má zároveň účinek také na řasy a je používán jako stimulant jejich růstu. Olej jen pravidelně nanášejte podél linie řas k jejich kořínkům, kde olej podporuje jejich prokrvení a tím i růst silnějších a pevnějších řas. Ricinový olej zároveň působí také na vlasové váčky a brání vypadávání vlasů.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte na čistou navlhčenou pokožku obličeje ráno a/nebo večer. Lehce vmasírujte a nechte vstřebat.

Tip: Ricinový olej můžete použít nejen na obličej, ale také k masáži celého těla.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

DIY regenerační vlasové masky

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Ricinový olej: všestranný lék i jed

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?