Weleda Rodinný set

Weleda Rodinný set

Zboží je trvale vyřazeno.

Set čtyř produktů od Weledy v krásné plechové krabici potěší celou rodinu. Najdete v něm univerzální výživný krém, balzám na nohy, rozmarýnové vlasové tonikum a masážní olej s arnikou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Praktický rodinný set obsahuje skvělé kosmetické produkty, které ocení všichni vaši blízcí, kteří o sebe chtějí pečovat prostřednictvím darů přírody. V krásné plechové dóze s motivem lišky najdete univerzální krém Skin Food, prohřívací masážní olej s arnikou, osvěžující balzám na nohy a rozmarýnové tonikum pro posílení vlasové pokožky a vlasů.

Univerzální vyživující krém Skin Food patří mezi top produkty značky Weleda, a to zejména pro své multifunkční využití. Obsahuje výtažky z violky trojbarevné, heřmánku nebo měsíčku, lanolin či včelí vosk. Zjemní a zvláční zejména suchou a hrubou pokožku a příjemně ji zklidní. Můžete ho využít jako denní či noční pleťovou péči nebo místo krému na ruce. Oceníte ho také v případě, že vás trápí suché lokty či kolena a záděry na nehtové kůžičce. Krém je také skvělý jako ochrana pokožky před mrazem.

Arnikový masážní olej udělá radost všem, kdo mívají ztuhlé svaly, ať už od napětí, nebo po fyzické námaze. Svaly příjemně prohřívá a posiluje a odstraní jejich napětí a ztuhlost. Uvolní také namožené klouby. Přispívá ke správné pružnosti pokožky a posílí činnost celého pohybového aparátu. Arnikový olej je vhodný také pro zahřátí pokožky před sportem.

Balzám na nohy vaše nožky nejen krásně osvěží, ale zároveň má dezodorační účinky. Rychle se vstřebává, a tak ho můžete používat třeba ráno, než nazujete boty. Kombinace přírodních olejů, včelího vosku či lanolinu pokožku chodidel pěstí a napomáhá regulovat pocení. Pokožka je díky balzámu chráněna před plísňovými infekcemi, tvorbou otlaků i před ztrátou potřebné vlhkosti.

Rozmarýnové tonikum obsahuje kromě výtažku z rozchodníku také křen. Podpoří správné prokrvení pokožky hlavy, a díky tomu zlepší výživu vlasových kořínků, čímž podpoří jejich zdravý růst. Je vhodné pro každodenní péči. Vlasům navrátí vitalitu a dodá jim přirozený objem. Současně také přispívá k harmonizaci produkce mazu v pokožce a napomáhá zlepšovat její celkový stav. Je tedy vhodné při výskytu lupů nebo při svědění.

Rodinný set obsahuje produkty:

Weleda Balzám na nohy 75 ml

Balzám na nohy 75 ml

261 Kč
Weleda Rozmarýnové vlasové tonikum 100 ml

Rozmarýnové vlasové tonikum 100 ml

314 Kč

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?