Mille Ulivi Rozjasňující denní krém SPF 15

Brightening Day Cream SPF15 Refill

Mille Ulivi Rozjasňující denní krém SPF 15 50 ml náplň

Mille Ulivi Rozjasňující denní krém SPF 15

Brightening Day Cream SPF15 Refill

Značka: Mille Ulivi
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Zboží je trvale vyřazeno.

Náplň k dennímu krému představuje skvělou variantu ke klasickému balení. Rozjasňující krém s čistě přírodními oleji a výtažky obohacený minerálním UV filtrem. Vhodný pro každodenní použití.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Náplň k dennímu krému představuje skvělou variantu ke klasickému balení. Obal náplně přesunete do originálního dřevěného obalu, šetříte tak peníze i životní prostředí. Rozjasňující denní krém SPF 15 od značky Mille Ulivi je unikátním komplexem přírodních olejů, výtažků z rostlin a různých účinných látek. Poskytuje pleti hloubkovou hydrataci a výživu během celého dne. Díky minerálnímu UV filtru a olivovému oleji chrání obličej před škodlivými dopady slunečního záření. Obsahuje také výtažky s medvědice lékařské, které pomáhají zesvětlovat pigmentové skvrny a vyrovnávat barevný tón pleti.

Rozjasňující krém díky obsahu několika přírodních olejů vyživuje, hydratuje, vyhlazuje a zjemňuje pleť. Slunečnicový olej je velice vhodný pro každý typ pokožky, jelikož poskytuje kvalitní výživu bez ucpání pórů. Společně s bambuckým máslem a olivovým olejem pleť zvlhčuje a regeneruje a chrání ji před slunečním zářením. Extrakt z květů heřmánku zklidňuje podráždění a voda z levandule se postará o regeneraci a obnovu kožních buněk. Krém dále obsahuje výtažek z listů olivovníku, jež zklidňuje a osvěžuje pleť. Výtažek z květů gardénie se postará o antioxidační účinky. Výtažek z plodů goji napomáhá obnovovat pleťové buňky, a má tak lehce omlazující efekt.

Použití: Krém nanášejte ráno na dobře vyčištěnou plet a krk a poté jemně vmasírujte do pokožky, pokud se nevstřebá.

Výrobce: Cosmetic Lab srl, Via G. Agnelli , 22-24 63900, Fermo, Itálie

Z blogu1

Pleťová péče v zimě: 4 chyby, kterým se snadno vyvarujete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?