puroBIO cosmetics Rozjasňující korektor 05 3 ml

puroBIO cosmetics Rozjasňující korektor 05 3 ml

Certifikáty: CCPB
Zboží je trvale vyřazeno.

Šikovný produkt 2v1 zakryje nevítané nedokonalosti a zároveň funguje jako rozjasňovač. Má lehké složení s pečujícími oleji a výtažky a kompaktní obal.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Rozjasňující korektor 05 puroBIO csometics je šikovným kosmetickým produktem ve stylu 2v1. Spojuje v sobě praktičnost korektoru a kouzlo rozjasňovače. Má lehkou texturu s jemným shimmerem, která nejen zakryje nevítané nedokonalosti, ale zároveň pokožce propůjčí svěží vzhled díky tomu, že zachycuje světlo. Kompaktní balení se vejde do každé kosmetické taštičky. 

Korektor z pleti jako mávnutím kouzelného proutku smaže známky únavy i drobné nedokonalosti a zároveň váš obličej hezky rozjasní. Je vhodný pod oči, kolem nosu, ale i na lícní kosti apod. Pokud ho nanesete do okolí očí, opticky je zvětšíte. Okolo úst zase přidáte na objemu svým rtům. Má lehkou tekutou texturu s obsahem šalvějového hydrolátu, avokádového olej, výtažku z dýňových semínek či kyseliny hyaluronové. Díky tomu pokožku nevysuší, ale naopak podpoří její hydrataci, zjemní ji a ochrání ji před šupinatěním.

Italská značka puroBio Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Použití: Korektor naneste na pleť aplikátorem, který je součástí balení, a pečlivě rozetřete.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?