Nobilis Tilia Rozmarýn 10 ml

Nobilis Tilia Rozmarýn 10 ml

Nobilis Tilia Rozmarýn 10 ml

219
204
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Čistě přírodní rostlinná silice z rozmarýnu působí proti onemocněním dýchacích cest, zlepšuje mozkovou činnost a podporuje soustředění. Přináší dobrou náladu a prodlužuje výkonnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu18
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Rozmarýn b.s. cineol je čistá rostlinná silice z tuniského rozmarýnu v lékopisné kvalitě. Vůně rozmarýnu je velmi charakteristická a vyznačuje se svěžími bylinnými tóny s lehce dřevitým nádechem. Tato vůně vás okamžitě uvolní a působí velice uklidňujícím dojmem.

Éterický olej z rozmarýnu je skvělým pomocníkem při zánětech dýchacích cest, jako je chřipka, rýma či nachlazení. Působí jako mukolytikum - pomáhá rozpouštět hlen a usnadňuje jeho odstraňování z dýchacího traktu. Podporuje vykašlávání a brání nadměrnému množení bakterií.

Rozmarýn má vliv také na psychiku, kdy je často označován jako přírodní antidepresivum. Posiluje schopnost soustředění a prodlužuje výkonnost. Zároveň zlepšuje mozkovou činnost, zvyšuje krevní tlak a dlouhodobě ulevuje od bolestí. Má také prohřívací účinky a podporuje lokální prokrvení.

Harmonie a energie

Éterický olej Nobilis Tilia vás přenese do babiččiny zahrady pomocí výrazných bylinných tónů, které omámí všechny vaše smysly a vytvoří příjemnou harmonickou atmosféru. Rozmarýn skvěle neutralizuje nepříjemné pachy a je dostatečně univerzální, hodí se do domácnosti i do kanceláře. Má vliv na vaši psychiku, podporuje koncentraci a stimuluje duševní činnost. 

Proti únavě i stresu

Bylinné tóny tohoto rozmarýnu vzpruží vaše tělo a pozvednou mysl. Éterický olej z rozmarýnu má silné stimulační účinky, proto jej jistě využijete ve chvílích, kdy se cítíte vyčerpaní, malátní a bez energie. Přinese vám skutečné uvolnění třeba po dlouhém pracovním dni či psychicky a fyzicky namáhavých činnostech. Pomůže vám obnovit energetické zásoby a aktivizovat se.

Proti bolestem

Rozmarýnový éterický olej zároveň pomáhá uvolnit svalové stahy a křeče a obnovit sílu ve svalech. Lze jej využít také do masážních olejů na bolavé svalstvo a klouby, které prohřívá a podporuje regeneraci tkání. Je výborný jako přídavek do relaxační koupele. Zároveň má příznivý vliv také na dýchací trakt a působí podpůrně při respiračních onemocněních. 

Tajemství aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě kapka nebo dvě kapky, ve větších použijte maximálně 3 kapky. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než dvě kapky, rozmarýn je poměrně silná esence. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Tip: Éterický olej je vhodný pro výrobu domácí kosmetiky, obzvláště krémů pro mastnou a problematickou pleť.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství, pro děti do 12 let věku, při epilepsii a vysokém krevním tlaku. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu18

Aromaterapeutický horoskop - Blíženci

Aromaterapeutický horoskop – Ryby

Aromaterapie a pět elementů - Jaro

Aromaterapie na podzim

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální olej Rozmarýn

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje na problémy se zády

Éterické oleje proti akné

Éterické oleje proti padání vlasů

Éterické oleje při nachlazení

Éterické oleje, které mohou pomoci vašim játrům

Harmonizace aromaterapií: Třetí čakra (solar plexus)

Inhalace – úleva od kašle, zánětu průdušek či hlasivek

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?