Taoasis Rozmarýn bio 5 ml

Taoasis Rozmarýn bio 5 ml

Taoasis Rozmarýn bio 5 ml

Značka: Taoasis
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rozmarýnový éterický olej má trpce kořeněnou vůni s typickým sladce nakyslým podtónem. Má silně stimulační účinek. Podporuje pozornost a dodává energii.

Popis produktu
Z blogu16
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Rozmarýnový éterický olej má trpce kořeněnou vůni s typickým sladce nakyslým podtónem. Má silně stimulační účinek. Pravidelné přivonění si k rozmarýnu zlepšuje paměť a posiluje motivaci. Podporuje pozornost a dodává energii. Je proto vhodný pro duševně pracující či studenty. V ájurvédě se rozmarýn využívá k povzbuzení nedostatečné činnosti třetí čakry. Pomáhá překonávat lenost a podporuje připravenost k akci.

Inhalace rozmarýnového éterického oleje uvolňuje ucpané nosní dutiny a usnadňuje dýchání. Je výborný taktéž do masážních, koupelových či saunovacích směsí. Báječně prokrvuje namožené, bolavé a unavené svaly a klouby, příjemně prohřívá a odstraňuje energetické blokády. Urychluje látkovou výměnu a odplavování škodlivých látek z těla.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Éterický olej můžete kápnout také do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství, pro děti do 3 let věku, při epilepsii a vysokém krevním tlaku. Neaplikujte ho na pokožku nezředěný.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu16

Aromaterapeutický horoskop - Blíženci

Aromaterapeutický horoskop – Ryby

Aromaterapie na podzim

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

DIY voňavé bomby do koupele aneb Pořádně si zašumět

DIY voňavé vánoční dárky

Éterické oleje na problémy se zády

Éterické oleje proti akné

Éterické oleje proti padání vlasů

Harmonizace aromaterapií: Třetí čakra (solar plexus)

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Poznejte symptomy oslabení jater

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Taoasis - vůně s příběhem

Voňaví kouzelníci Taoasis

Vytvořte si vlasový kondicionér na míru

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?