Lavera Rtěnka 22 korálová, Trend Sensitiv 4,5 g

Lavera Rtěnka 22 korálová, Trend Sensitiv 4,5 g

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přitažlivý korálový odstín rtěnky vám připomene prázdninovou dovolenou. Je ideální volbou pro letní období, ale díky šťavnatému odstínu si ji jistě oblíbíte po celý rok, ať už na denní či večerní líčení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Rtěnka Lavera 22 korálová vám dodá svěží a šťavnatý vzhled díky okouzlujícímu odstínu s vyváženým poměrem růžové, červené a oranžové barvy. Tento odstín je ideální pro jarní a letní období, ale vypadá krásně po celý rok, obzvláště pro přirozené denní líčení v neutrálních tónech, kdy podtrhne vaši krásu a dodá vám dotek zářivé barvy. Krémová textura přináší celodenní komfort při nošení a dlouhotrvající výdrž.

Lavera je německá značka přírodní kosmetiky nabízející kvalitní produkty za příznivé ceny, díky čemuž přibližuje své výrobky široké veřejnosti a je velice oblíbená. Rtěnky této značky obsahují vyváženou směs přírodních másel a rostlinných olejů, které jsou skvělými nosiči pigmentu a zároveň dlouhodobě dodávají rtům potřebnou hydrataci a výživu. Zároveň je chrání proti nepříznivým vnějším podmínkám, jako je chladné počasí či nadměrné vysušování celkově.

Široké spektrum módních i klasických odstínů tak skýtá nepřeberné množství možností nalíčení, ať už toužíte po nahých rtech, sladkém růžovém looku či tajemném vzhledu femme fatale. Rtěnky se velice snadno aplikují, jejich konzistence je příjemně krémová a na rty se nanáší rovnoměrně. To vše v elegantním černém klasickém balení, které se vejde do každé kabelky či kosmetické taštičky. 

Pro krásné rty

Rtěnka Lavera má příjemnou krémovou konzistenci, díky které je velice komfortní na rtech a nezpůsobuje jejich vysušování ani při celodenním nošení. Nevytváří na rtech hutný nános a nanáší se rovnoměrně díky kvalitním ingrediencím. Obsažené minerální pigmenty zaručují intenzivní barvy a široké spektrum odstínů, ze kterých si vybere každá žena.

Výrazný odstín

Pravá korálová s intenzivními oranžovými a červenými tóny je tou pravou rtěnkou na jaro a léto. Sluší i velmi světlé pleti, pokud nemáte odvahu na čistě rudou rtěnku, ale přesto toužíte po výraznějších rtech. Korálová barva ale zároveň skvěle ladí také s nazlátle opálenou pokožkou. Tato rtěnka je dostatečně zářivá sama o sobě, proto ji můžete doplnit i pouze řasenkou. 

Krémová konzistence

Rtěnka Lavera obsahuje množství přírodních ingrediencí, které dodávají vašim rtům péči. Bambucké máslo rty zvláčňuje a spolu s jemným mandlovým olejem jim poskytuje potřebnou výživu. Díky přírodním složkám rtěnka citlivou pokožku rtů nezatěžuje a nezpůsobuje její vysušování. Jojobový a kokosový olej zanechávají rty sametově jemné.

Použití: Nanášejte rtěnku na rty přímo z balení či pro přesnější aplikaci použijte štěteček na rty. Před nanesením rtěnky je vhodné použít konturovací tužku.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: korálová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu7

Jak na dokonalé rudé rty

Na vlastní kůži: Přírodní dekorativní kosmetika

Namalujte se s přírodou

Oči a rty v nové sezóně

Oživte své líčení na jaře

Přírodní barvy na rtech

Víte, co obsahuje vaše rtěnka?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

senzační !! / Michaela 17. 11. 2017 17:47

Kouzelná barva a velmi slušná výdrž na rtech. Pro mě zatím jednička mezi přírodními rtěnkami za dobrý peníz.

pěkná / Blanka 6. 4. 2017 18:00

Krásná barva (spíše do oranžova, takže bych přidala kapku růžové:-)), nááádherně se roztírá, hydratuje, celkem dobře a dlouho drží (pokud nejíte/nepijete). V akci bych určitě doporučila, přesto je na mě dražší...

Lepší balzám na rty / Hana 29. 8. 2018 09:05

Rtěnka je skvěle hydratační, rty jsou po ní velmi dobře vyživené, bohužel má za mne mizernou výdrž, nevydrží jídlo, pití, dokonce ani olíznutí rtů. Podle mě se jedná o dobře zabarvený balzám na rty. Nejhorší je podle mě ale barva, rtěnku jsem kupovala naslepo podle kladných recenzí, chtěla jsem hezkou korálovou, ale tato barva mi na rtech vytvoří takový nehezký retro třpytivý nádech, ale tohle je individuální, jinému může slušet. Celkově je to za mě takový průměr.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?