Lavera Rtěnka 28 matná švestková, Trend Sensitiv 4,5 g

Lavera Rtěnka 28 matná švestková, Trend Sensitiv 4,5 g

Lavera Rtěnka 28 matná švestková, Trend Sensitiv 4,5 g

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vínové a švestkové odstíny rtěnek jsou sázkou na jistotu pro podzimní a zimní období. Dodají vám velice elegantní a originální vzhled, který je podpořen sametově hebkou matnou texturou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Rtěnka 28 matná švestková je skvělou volbou především pro podzimní a zimní období, kdy jsou hlavním trendem tlumené barvy a odstíny zralého ovoce. Tento půvabný švestkový odstín v sobě mísí tóny tmavě červené, fialové a růžové v působivý výsledek, který vám dodá elegantní a neodolatelný vzhled. To vše v hedvábně hebké matné textuře, která zvláční vaše rty.

Lavera je německá značka přírodní kosmetiky nabízející kvalitní produkty za příznivé ceny, díky čemuž přibližuje své výrobky široké veřejnosti a je velice oblíbená. Rtěnky této značky obsahují vyváženou směs přírodních másel a rostlinných olejů, které jsou skvělými nosiči pigmentu a zároveň dlouhodobě dodávají rtům potřebnou hydrataci a výživu. Zároveň je chrání proti nepříznivým vnějším podmínkám, jako je chladné počasí či nadměrné vysušování celkově.

Široké spektrum módních i klasických odstínů tak skýtá nepřeberné množství možností nalíčení, ať už toužíte po nahých rtech, sladkém růžovém looku či tajemném vzhledu femme fatale. Rtěnky se velice snadno aplikují, jejich konzistence je příjemně krémová a na rty se nanáší rovnoměrně. To vše v elegantním černém klasickém balení, které se vejde do každé kabelky či kosmetické taštičky.   

Nejlepší přítel ženy

Rtěnka je po právu nazývána nejlepším přítelem ženy, protože ženy i dívky již od pradávna zdobily své rty přírodními barvivy, které se staly předchůdci dnešních rtěnek. Ačkoliv se změnilo hodně, ve rtěnkách Lavera stále zůstává základ postavený na přírodních složkách, avšak s inovovaným složením a lepšími vlastnostmi, díky kterým zkrášlí vaše rty a zároveň o ně pečují.

Pro krásné rty

Rtěnka Lavera má příjemnou krémovou konzistenci, díky které je velice komfortní na rtech a nezpůsobuje jejich vysušování ani při celodenním nošení. Nevytváří na rtech hutný nános a nanáší se rovnoměrně díky kvalitním ingrediencím. Obsažené minerální pigmenty zaručují intenzivní barvy a široké spektrum odstínů, ze kterých si vybere každá žena.

Trendy odstín

Temný matný švestkově fialový odstín je ideální volbou pro podzimní a zimní období, kdy opět přicházejí na scénu odstíny zralého ovoce. Švestková barva působí skutečně neodolatelně a podtrhne vaše rty. Stačí ji sladit už jen s nenápadným líčením očí. Pro přesnější aplikaci využijte konturovací tužku na rty, která zároveň prodlouží výdrž rtěnky.

Krémová konzistence

Rtěnka Lavera obsahuje množství přírodních ingrediencí, které dodávají vašim rtům péči. Bambucké máslo rty zvláčňuje a spolu s jemným mandlovým olejem jim poskytuje potřebnou výživu. Díky přírodním složkám rtěnka citlivou pokožku rtů nezatěžuje a nezpůsobuje její vysušování. Jojobový a kokosový olej zanechávají rty sametově jemné.

Použití: Nanášejte rtěnku na rty přímo z balení či pro přesnější aplikaci použijte štěteček na rty. Před nanesením rtěnky je vhodné použít konturovací tužku.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: fialová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu5

Jak na dokonalé rudé rty

Na vlastní kůži: Přírodní dekorativní kosmetika

Namalujte se s přírodou

Oči a rty v nové sezóně

Přírodní barvy na rtech

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

"matná" / Blanka 6. 4. 2017 18:04

Nebojte se, tmavá jako na obrázku není, je temně švestková (fialková). Pěkně se nanáší, nevysušuje, ale je to způsobeno tím, že matná jako běžné konvenční (tedy s chemií ve složení) není. Není tak krémová, jako její ne-matné sestry, efekt á la matt zde nějaký je, přesto jsem si mat představovala jinak. Výdrž stejná jako u krémových rtěnek.

Nádherná barva / Mon 27. 1. 2016 21:36

Úžasná barva, příjemná konzistence, dlouhá výdrž. Aneb naprosto jsem se zamilovala. pro tuhle se budu ráda vracet. :-)

"stárá mladá" / Nikola 27. 10. 2018 17:43

Čekala jsem, že bude tento odstín super, stejně jako jiné od Lavery. Bohužel mne vůbec nenadchl. Barva je taková rybízová a nepřijde mi matná, spíš dělá na rtech trochu mapy a hůř se sjednocuje. Pro zrzku s bledou tváří špatná volba, ale pro moji maminku s tmavšími vlasy by mohla být fajn.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?