Lavera Rtěnka 33 purpurová hvězda, Trend Sensitiv 4,5 g

Lavera Rtěnka 33 purpurová hvězda, Trend Sensitiv 4,5 g

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rtěnka dodá vašim rtům výrazný tmavě purpurový odstín s lehkým studeným podtónem. Přírodní oleje a vosky o během dne pečují a zanechávají je krásně hebké a vláčné.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Rtěnka Lavera Trend Sensitive s poetickým názvem Purpurová hvězda propůjčí vašim rtům tmavý purpurový odstín, lehce do lilkova. Má nelepivou konzistenci, která při nanášení krásně taje na rtech. Obsažené přírodní oleje a másla dodají rtům vše pro to, aby byly poctivě vyživené a vláčné. Rtěnka je navíc obohacena o pečující extrakty z bylin.

Rtěnka Lavera se díky obsahu karnaubského a kandelilového vosku snadno nanáší a její přírodní pigmenty dodají vašim rtům výrazný fialový odstín. Pečující oleje, jako je jojobový, mandlový či arganový, dodají jemné pokožce vitaminy, esenciální mastné kyseliny a další látky důležité pro jejich zdravý vzhled.

Spojení bambuckého a kakaového másla zanechává rty příjemně zvláčněné a předchází jejich vysoušení. Kakaové máslo navíc propůjčuje rtěnce příjemnou, lehce čokoládovou vůni. Složení je obohaceno o extrakty z lipového květu, slézu, rakytníku nebo růže stolisté se postarají o to, aby rty jemné, regenerované a zklidněné.

Použití: Rtěnku nanášejte na rty buď přímo z tuby, nebo k tomu použijte speciální štěteček. U tmavých odstínů je vhodné před aplikací rtěnky obtáhnou konturu rtů tužkou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: purpurová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Na vlastní kůži: Přírodní dekorativní kosmetika

Nebojte se v létě výraznějších barev

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?