Annemarie Börlind Rtěnka Nude Matt 10 ml

Annemarie Börlind Rtěnka Nude Matt 10 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Matná rtěnka v broskvovém odstínu bude slušet hlavně blondýnkám. Hodí se pro každou příležitost, rtům poskytne sofistikovaný vzhled a během dne o ně bude pečovat.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pokud toužíte po neobvyklém líčení rtů, sáhněte po rtěnce Nude Matt od Annemarie Börlind. Dodá vašim rtům sofistikovaný matný vzhled a něžný broskvový odstín, se kterým uděláte parádu při každé příležitosti. Ve složení nechybí pečující složky v podobě přírodních másel, olejů či vosků nebo kyselina hyaluronová pro dokonale hebké a vláčné rty po celý den.

Dopřejte si elegantní líčení, které zdůrazní přirozenou krásu vašich rtů, ať už se chystáte do běžného pracovního dne, nebo na večírek. Matná rtěnka v něžném broskvovém odstínu bude slušet hlavně blondýnkám. Obsahuje pouze přírodní pigmenty a díky kombinaci přírodních vosků, kakaového a bambuckého másla krásně taje na rtech a umožní vám vytvořit rovnoměrné nalíčení.

Vosky spolu s másly a jojobovým či ricinovým olejem, kyselinou hyaluronovou a výtažkem z heřmánku budou o jemnou pokožku rtů během dne pečovat. Udrží ji hezky vláčnou, hebkou a chráněnou před podrážděním i rozpraskáním.

Použití: Rtěnku naneste přímo u tuby rovnoměrně na rty. Pro precizní líčení použijte také konturku v podobném odstínu.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Barva: broskvová

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?