Vykuřovadla Rymer Růže damašská

Vykuřovadla Rymer Růže damašská 20 g, poupata

Vykuřovadla Rymer Růže damašská

89
77
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Uklidňující a očistná vůně damašské růže má také výrazné afrodiziakální či ochranné účinky. Pomáhá otevírat srdeční čakru, podporuje sebelásku, duchovní růst a hledání nových cest.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Uvedená fotografie je pouze ilustrativní.

Sušená damašské růže má jemnou a čistou vůni. Při spalování mají velmi uklidňující účinky a působí očistně. Damašská růže se používá také pro své nezanedbatelně afrodiziakální účinky a své nezastupitelné místo má také v magii. Dříve se používala jako ochrana proti kouzlům černé magie.

Královna květin jakožto symbol lásky pomáhá na éterické úrovni posilovat srdeční čakru a hojit citová zranění. Navrací srdeční čakře harmonii, dodá vám otevřenost vůči citům a podpoří sebelásku. Damašská růže jako vykuřovadlo nabízí také výborné ochranné a čisté účinky, v kombinaci se santalovým dřevem se používá pro očištění duše i těla od veškerých negací, pocitu viny a jiné. Podporuje duchovní růst a nezávislost, pomáhá nalézt skryté dovednosti i otevírat nové cesty.

JAK NA VYKUŘOVÁNÍ?

Uhlík umístěte buď přímo mřížku kadidelnice, nebo (pokud máte kadidelnici bez mřížky), naplňte kadidelnici asi do ¾ pískem nebo himalájskou solí. Písek ani sůl není třeba po každém vykuřovaní měnit, stačí odebrat již použitý uhlík se zbytky vykuřovadla. 

Sůl není vhodná do všech druhů kadidelnic! (např. RAKU, kovových či vyrobených z porézních materiálů). 

Do pinzety či kleští na uhlíky uchopte rychlozápalný uhlík a sirkou nebo zapalovačem ho zespoda zapalte. Počkejte 15-20 sec. než uhlík přestane jiskřit a vydávat kouř, položte jej do kadidelnice na písek.

Po cca 30 sec., kdy se uhlík začne zbarvovat do šeda již můžete na uhlík sypat vykuřovadlo. Uhlík hoří 20-80 minut (podle velikosti) a během této doby můžete kdykoliv podle potřeby vykuřovadlo přisypat.

Pro vykuřování bylin a vonných dřev (např. palo santo, cedrové dřevo) použijte plátek mica. 

Použití: Hrstičku poupat položte na rozpálení uhlíky, do vykuřovací pícky, nebo do elektrické kadidelnice.

Upozornění: Vykuřovadla a tyčinky zapalujte v dobře větraných místnostech, kouř neinhalujte ani nevdechujte. Vykuřovadla nikdy nezapalujte přímo, musí se zahřát, ne zapálit. Během hoření nenechávejte kadidelnici s uhlíkem bez dozoru, uhlík lze uhasit pouze vhozením do vody.

Společnost Rymer se zabývá prodejem vykuřovadel a dalších souvisejících rituálních produktů. Nabízí široký sortiment nejvyšší kvality - to znamená bez syntetických příměsí, syntetických vonných látek a barviv.

Hlavní typ vůně: květinová, sladká

Výrobce: Michael Rymer , Dvůr Králové nad Labem, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Rosa Damascena1
1
Ekologické zemědělství
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Dech Draka aneb k čemu slouží vykuřovadla

Emoční tělo je mostem mezi tělem a duší

Harmonizace aromaterapií: Čtvrtá čakra (srdeční)

Kadidelnice – důležitý přítel při meditaci

Vykuřování - Archaická aromaterapie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Rosa Damascena1
1
Ekologické zemědělství
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?