Sportique Růžová dárková sada

Sportique Růžová dárková sada 20 ml + 200 ml

Sportique Růžová dárková sada

Značka: Sportique
Zboží je trvale vyřazeno.

Set zahrnuje tělové mléko a balzám na rty s omamnou vůní růže, která zažene zimní chmury. Pod stromečkem ho ocení všichni, kdo potřebuji hydratovat pokožku a ochránit rty před popraskáním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Růžová dárková sada od Sportique potěší pod stromečkem každou ženu. Královna květin působí antidepresivně a zahání úzkosti, takže tělové mléko a balzám na rty s její vůní jsou do chmurných zimních dní jako dělané. Kosmetika s vůní růží je vhodná hlavně pro suchou nebo citlivou pokožku.

Tělové mléko s kokosovým a makadamiovým olejem, bambuckým máslem či výtažkem z Aloe vera má antioxidační účinky, pomáhá v pokožce uzamykat potřebnou hydrataci, celkově ji regeneruje a zanechá ji nejen krásně hebkou na dotek, ale také nádherně provoněnou růžovými květy. Balzám zvláční jemnou pokožku rtů díky včelímu vosku, kokosovému a jojobovému oleji a také bambuckému máslu, vytvoří na ní lehký ochranný film a podpoří hojení rozpraskaných míst. Navíc rty lehce natónuje a zanechá je božsky provoněné.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Ostatní kategorie: Tělová mléka

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělý dárek / Helena 18. 1. 2018 22:47

Hodnotná sada sestávající z tělového mléka a balzámku na rty. Koupě se vyplatí, jelikož obou produktů stačí dávat malé množství. Jedná se o přírodní a kvalitní produkty. Vůně je decentní, odpovídající přírodnímu složení.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?