Nobilis Tilia Růžové dřevo 10 ml

Nobilis Tilia Růžové dřevo 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej z růžového dřeva má blahodárný vliv při psychickém i fyzickém vyčerpání. Podporuje uvolnění, posiluje oběhový systém a urychluje regeneraci tkání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Růžové dřevo je čistý éterický olej bez jakýchkoliv přidaných látek, jenž se vyznačuje velmi příjemnou vůni, která prohloubí chvilky vaší relaxace. Aroma růžového dřeva je sladké s květinovými tóny a velmi připomíná vůni růže, od které se však liší lehkým dřevitým nádechem.

Éterický olej z růžového dřeva podporuje cirkulaci energie a pomáhá rovnoměrně rozložit síly v rámci celého organismu. Díky tomu optimalizuje metabolismus a posiluje krevní oběh. Má příznivý vliv při mnoha onemocněních a obtížích týkajících srdce a oběhového systému, jako je angina pectoris či palpitace.

Růžové dřevo působí blahodárně při fyzickém i psychickém vyčerpání. Napomáhá zintenzivnit uvolnění nervového systému a podporuje regeneraci tkání. Zároveň urychluje hojení a použití oleje z růžového dřeva je vhodné například na drobná poranění, jizvy či oděrky.

Probuďte své smysly

Éterický olej Růžové dřevo provoní váš domov neodolatelným omamným aroma růžového dřeva, ve kterém se mísí sladké a květinové tóny v jedinečnou kompozici. Vůně růžového dřeva vytvoří tu pravou domáckou a harmonickou atmosféru a působí velice útulně. Růžové dřevo působí na všechny vaše smysly a zahalí vás do smyslného obláčku. 

Uvolnění pro tělo i mysl

Éterický olej z růžového dřeva dokáže silně ovlivnit psychiku a má příznivé účinky na vaši náladu. Pomáhá při špatné náladě a přináší pozitivní myšlenky a je zároveň mocným přírodním antidepresivem. Působí proti úzkostem, nervozitě či trémě a pomáhá zapomenout na starosti všedního dne. Zmírňuje známky stresu a zklidňuje rozbouřenou mysl.  

Pečujte o svou pokožku

Esenciální olej z růžového dřeva přinese vzpruhu také vašemu tělu. Je vítanou součástí masážních či koupelových olejů, kdy uvolňuje ztuhlé svalstvo a klouby. Růžové dřevo zároveň revitalizuje a zjemňuje pokožku a stimuluje její regeneraci, díky tomu je vhodné pro pokožku náročnou a zralou vyžadující zvýšenou pozornost a péči. 

Tajemství aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, hojení ran a zánětů, mastná pleť, nespavost a nervozita, problematická pleť a akné, stres a úzkost, suchá pleť, svalové napětí a křeče, zralá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální olej Růže (Rosa damascena)

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Prostředky pro duševní pohodu budoucí rodičky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?