Weleda Růžový sprchový krém 20 ml

Weleda Růžový sprchový krém 20 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Růžový sprchový krém s lehkou květinovou vůní působí blahodárně na smysly, harmonizuje a navozuje pocit zklidnění. Krémová emulze pěstí pokožku již během sprchování.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vychutnejte si chvilku klidu po namáhavém dni při sprchování Růžovým sprchovým krémem Weleda. Směs éterických olejů působí blahodárně na smysly, harmonizuje a navozuje pocit zklidnění. Jemné cukerné tenzidy pokožku obzvlášť šetrně čistí. Krémově hebká mycí emulze pěstí pokožku již během sprchování díky obsahu vysoce kvalitních čistých rostlinných olejů.

Olej ze semen růže mošusové je bohatý na esenciální mastné kyseliny, udržuje pokožku vláčnou a hebkou. Jemný sezamový olej udržuje přirozenou vlhkost pleti a chrání ji před vysušením. Pokožka je tak po sprchování hedvábně jemná.

Čistota a hydratace v jednom

Sprchový krém Weleda je produkt, který spojuje dvě funkce do jednoho výrobku. Dokáže šetrně čistit pokožku a odstranit z ní veškeré nečistoty, zároveň jí ale dodává vydatnou péči a zanechává ji příjemně vláčnou. Sprchový krém Weleda neobsahuje syntetické tenzidy, které mohou pokožku vysušovat či dráždit, naopak má v sobě pouze šetrná cukerná pěnidla, která jsou mnohem ohleduplnější k pokožce.

Jemný a bohatý krém

Sprchový krém je tak skvělou volbou pro ty, kdo netolerují klasické sprchové gely a jejich pokožka je náchylná k vysušení. Sprchový krém Weleda pokožku důkladně umyje a dodá jí potřebnou hydrataci, zároveň nenarušuje ochranný hydrolipidový kožní film, takže je vhodný pro všechny typy pokožky včetně suché a namáhané.

Omamná vůně

Sprchový krém Weleda nabízí široké spektrum parfemací, ze kterých si vyberete podle momentální nálady. Růžová vůně omámí všechny vaše smysly, má silný relaxační potenciál a pomůže vám uvolnit se a nechat odplavit stres a starosti. Růžová vůně má smyslný podtext a je zejména u žen velice oblíbená. Harmonizuje psychiku.

Přírodní složky

Sprchový krém obsahuje pouze přírodní ingredience a i jeho parfemace je přírodního původu. Sezamový olej dodává tomuto přípravku bohatou krémovou konzistenci a účinně brání vysušení pokožky. Navíc jí dodává výživu a zanechává ji hedvábně jemnou po celý den.

Použití: Malé množství sprchového krému naneste na navlhčenou pokožku celého těla a jemnými krouživými pohyby napěňte. Poté vydatně opláchněte vlažnou vodou. Pokud máte suchou pokožku, ihned po koupeli vmasírujte do ještě vlhké pleti pár kapek Pěstícího růžového oleje Weleda.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Wild Rose

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Vonné složky: růže

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jen růžová to může být

Krása z přírody, která překonává čas

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Vonné složky: růže

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Wild Rose

Nenašli jste to pravé? Co tohle?