Cigale BIO Sada do koupelny II 1 ks

Cigale BIO Sada do koupelny II 1 ks

Značka: Cigale BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada kosmetiky Cigale BIO obsahuje sprchový citronový gel, tekuté mýdlo na ruce a tuhé ajurvédské mýdlo. Vybavte svou koupelnu přírodní kosmetikou!

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada kosmetiky Cigale BIO obsahuje sprchový citronový gel, tekuté mýdlo na ruce a tuhé ajurvédské mýdlo. Vybavte svou koupelnu přírodní kosmetikou!

Sprchový gel s olivou a citronem 250 ml je vyráběn podle tradiční francouzské receptury předávané z generace na generaci. Základ gelu tvoří šetrná rostlinná mycí báze z kokosových tenzidů. Díky tomu gel působí velice šetrně a nepřesušuje a nedrážní ani velmi citlivou pokožku.

Tekuté mýdlo provensálský sad 250 ml hydratuje a zjemňuje pokožku a nevysušuje ji. Je vhodné pro každodenní použití.

Tuhé ájurvédské bylinné mýdlo šetrně myje i citlivou pokožku. Díky svému přírodnímu veganskému složení navíc zjemňuje, projasňuje a tonizuje. Obsahuje 10 tradičně využívaných ájurvédských bylin: máta, skořice, eukalyptus, palmarosa, tea tree, geránium, pomeranč, jasmín, sezam a kmín. Ty jsou v mýdle ve formě esenciálních olejů či extraktů.

Čistě přírodní produkty značky Cigale BIO jsou vyráběny tradičním francouzským výrobcem mýdel Savonnerie De l´Atlantique. Filozofií značky je návrat ke kvalitní, poctivé a k přírodě šetrné výrobě mýdel. Samozřejmostí je absence chemických surovin, ropných derivátů a konzervantů. Výrobky jsou označeny certifikátem pro bio kosmetiku ECOCERT.

Cigale nabízí čistě přírodní produkty pro péči o pokožku s certifikací Ecocert. V sortimentu této značky naleznete tradiční francouzská mýdla vyráběná bez použití chemických ingrediencí, ropných derivátů či konzervantů. Základ mýdel naopak tvoří kvalitní přírodní oleje, které se zpracovávají šetrnými postupy.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: SAVONNERIE DE L’ATLANTIQUE, ZI, 1 rue des Chevaliers , 44400, Rezé, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?