Nobilis Tilia Sada okouzlující 1 ks

Nobilis Tilia Sada okouzlující 1 ks

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sada české přírodní kosmetiky Nobilis Tilia obsahuje arganový pleťový a oční krém. Hodí se pro normální, smíšenou i suchou pleť.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sada české přírodní kosmetiky Nobilis Tilia obsahuje:

Jemný arganový krém 50 ml s vysokým podílem rostlinných olejů, který pečuje o náročnou zralou, suchou a namáhanou pleť a je vhodný i jako podklad pod make-up. Dodává jí potřebné živiny i antioxidanty, chrání ji před nadměrnou tvorbou vrásek a uzamyká v ní tolik potřebnou hydrataci.

Arganový oční krém 15 ml s obsahem skvalanu, arganového oleje či kyseliny hyaluronové jemně pečuje o citlivou pokožku v okolí očí, zvláčňuje ji a působí preventivně proti vráskám. Díky spojení arganového oleje a přírodních másel udrží pokožku krásně hebkou a nenaruší její přirozené pH. Krém má příjemnou květinovou vůni, kterou mu dodává výtažek z tahitské gardénie.

Omlazující síla arganového oleje dodá vaší pleti vitalitu a vašemu pohledu jemnost a jiskru. Rozmazlující vůně černého rybízu a vanilky povznesou vaši náladu. Výjimečně lehké krémy se hodí pro normální, smíšenou i suchou pleť.

Sada okouzlující obsahuje produkty:

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?