Nobilis Tilia Sada Pro drsoně i krasoně 1 ks

Nobilis Tilia Sada Pro drsoně i krasoně 1 ks

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada přírodní kosmetiky byla vytvořena na míru potřebám mužské pokožky.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sada pro drsoně a krasoně Nobilis Tilia obsahuje Sprchový gel pro muže 200 ml a Krém na obličej pro muže 50 ml v krásné dárkové krabičce. Podpořte svou jedinečnost podmanivou vůní a okouzlete každou ženu.

Tato sada obsahuje šetrnou péči pro optimální výživu a ochranu mužské pleti. Krém na obličej splňuje vše, co potřebujete pro pravidelnou péči o váš obličej v jednom přípravku. Rovněž Sprchový gel pro muže udržuje pokožku vláčnou a hydratovanou. Oba výrobky propojuje kořeněné aroma s citrusovými tóny, které osvěží a dodá každodenní péči nový rozměr.

Nobilis Tilia je česká společnost, zabývající se výrobou a prodejem přírodní, aromaterapeutické a bio kosmetiky. Výrobky nesou certifikace CPK a CPK BIO a mnohé z nich jsou vhodné pro vegany.

Sada Pro drsoně i krasoně obsahuje produkty:

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu1

Aromaterapie pro těhotné

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?