Nobilis Tilia Sada Zimní rozjímání 1 ks

Nobilis Tilia Sada Zimní rozjímání 1 ks

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Připravte si tu nejlepší relaxační atmosféru zimního večera díky aromaterapuetické směsi esenciálních olejů a praktické keramické destičky ve tvaru hvězdy. 

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sada zimní rozjímání Nobilis Tilia obsahuje Směs éterických olejů Zimní večer 10 ml a limitovanou edici Keramické destičky pro absorpci éterických olejů v krásném dárkovém sáčku z organzy. Vyzkoušejte účinky stoprocentních přírodních éterických olejů k navození příjemné atmosféry i zlepšení nálady.

Směs Zimní večer vyvolává příjemné pocity spojené s obdobím Vánoc. Vůně loupaných pomerančů se mísí s vůní svařeného vína. Směs má navíc harmonizační účinky na zažívání, což se zejména o vánočním čase může dobře hodit! Směs můžete kapat na keramickou destičku, do aromalampy či difuzéru nebo ji naředit do masážního či koupelového oleje. 

Sada Zimní rozjímání obsahuje produkty:

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu1

Aromaterapie pro těhotné

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?