Aromaterapie Karel Hadek SALTIA BN Speciální bylinný krém 50 ml

Aromaterapie Karel Hadek SALTIA BN Speciální bylinný krém 50 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťový krém s terapeutickými účinky obsahuje pupalkový a brutnákový olej a mořskou sůl, jejichž kombinace je vhodná na pokožku s projevy lupénky, alergiemi a začervenáním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

SALTIA BN od značky Karel Hadek je speciální bylinný krém, který je určený pro pokožku trpící projevy lupénky. Obsahuje brutnákový a pupalkový olej, které jsou bohaté na kyselinu gama-linolenovou. Krém je koncipován jako extrémně silný „dehydratační krém“. Zklidňuje pokožku při akutním podráždění, jako je zčervenání, alergie, bodnutí hmyzem.

Po nanesení krému na pokožku dochází k odpaření části vody do okolního prostředí, a tím jsou aktivovány hygroskopické složky krému SALTIA – mořské soli, které doslova vysávají vodu nacházející se v mezibuněčných prostorách pokožky. S vodou pak z pokožky mohou odcházet i produkty látkové výměny, které by pokožka jinak vylučovala jen v nedostatečné míře. Takto lze dosáhnout dobrých terapeutických výsledků u lupénky a některých typů ekzémů.
 

Sůl obsažená v krémech navíc podporuje prokrvení a tím uvolnění křečí, ztuhlých kloubů a šlach. Při dlouhodobém používání dochází k intenzivnímu vysušení pokožky.

Použití: Na pokožku naneseme menší množství krému a jemně jej vmasírujeme. Dbáme na to, aby se krém nedostal do očí. Vzhledem k vysoké koncentraci soli v krémech SALTIA může při aplikaci na silně popraskanou pokožku dojít k nepříjemnému pálení.

Skladování: Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Firma Karel Hadek se specializuje na výrobu fyziologických produktů a získává k tomu pouze suroviny, které jsou velmi kvalitní, mají pouze přírodní charakter. Produkty Aromaterapie Karel Hadek pochází z ekologicky čistých nalezišť, neobsahují herbicidy, pesticidy, těžké kovy a další příměsi. 

Výrobce: 1. Aromaterapeutická KH a.s., Kšice 11 , 349 01, Stříbro, Česká republika

Z blogu1

Novinka: Aromaterapie Karel Hadek a Fauna

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?