Medikomed Šalvěj muškátová 10 ml

Medikomed Šalvěj muškátová 10 ml

Značka: Medikomed
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná silice ze šalvěje muškátové pomáhá obnovit emocionální rovnováhu, zmírňuje stres a nervozitu. Působí proti zánětům dýchacích cest a odstraňuje nervové vyčerpání.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Medikomed Šalvěj muškátová je čistá rostlinná silice s mírně trpkým bylinným aroma, jenž má příznivý vliv na psychiku. Šalvěj muškátová je rostlina pocházející z oblasti Středozemí a příjemně vás překvapí svými komplexními účinky na psychickou i fyzickou stránku organismu.

Éterický olej z šalvěje muškátové je již od pradávna využíván v tradiční medicíně při zánětech. Její účinky oceníte zejména v období zvýšeného výskytu chřipek, nachlazení či viróz. Posiluje správnou funkci dýchacího systému, snižuje podráždění dýchacích cest a působí také při astmatu.

Šalvěj muškátová také zmírňuje nervové vypětí a odstraňuje známky stresu. Vyrovnává emoce a zmírňuje příznaky úzkosti či paniky. Je vhodná také na čištění problematické pleti a pokožky s akné. Ulevuje od bolestí hlavy a snižuje zvýšený krevní tlak.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pro rychlý účinek nařeďte éterický olej čistým rostlinným olejem a aplikujte na pokožku.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné ženy. Olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu3

Esenciální olej Šalvěj muškátová

Esenciální oleje v péči o pleť

Nebezpečná móda jménem botox

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?