Martina Gebhardt Šalvějová maska, Salvia 15 ml

Martina Gebhardt Šalvějová maska, Salvia 15 ml

Martina Gebhardt Šalvějová maska, Salvia 15 ml

(1 hodn.)
Značka: Martina Gebhardt
Certifikáty: DEMETER
Certifikát DEMETER
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šalvějová maska pečuje o potřeby mastné problematické pokožky díky obsahu antibakteriálních výtažků a olejů. Zlepšuje regenerační schopnosti pleti, hojí pupíky a zanechává pleť jednotnější.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Šalvějová maska Martina Gebhardt pečuje o potřeby mastné problematické pokožky díky obsahu antibakteriálních výtažků a olejů. Ty o pokožku pečují a zároveň stabilizují funkce mazových žláz. Pleť je tak čistější, matnější a také méně náchylná k tvorbě nedokonalostí.

Základ masky tvoří slunečnicový olej, který pokožku zjemňuje a vyživuje, aniž by docházelo ke zbytečnému zatěžování či dokonce ucpávání pleti. Výtažky ze šalvěje a vilínu viržinského mají blahodárný vliv na problematickou pleť, dezinfikují ji, zklidňují, eliminují výskyt nedokonalostí a zároveň napomáhají rychlé regeneraci těch stávajících pupínků.

O zklidnění a barevné sjednocení pleti se postará růžová voda, která navíc v pokožce uzamyká hydrataci, zjemňuje její strukturu a dodává zdravý vzhled. Šalvějová maska ve svém složení spojuje množství účinných regeneračních a dezinfekčních látek, které pokožku zklidňují, sjednocují její barevný tón a zároveň bojují proti vzniku nedokonalostí.

Použití: Rovnoměrnou vrstvu masky aplikujte na čistou odlíčenou pokožku a nechte působit 10-15 minut. Poté opláchněte dostatečným množstvím čisté vlažné vody, v případě potřeby použijte kosmetickou houbičku. Aplikujte podle stavu pleti 1-2x týdně.

Německá značka Martina Gebhardt je vysoce kvalitní biokosmetika, podporující přirozené fungování pokožky, které navrací harmonii a stabilitu. Velmi šetrné produkty s přírodními surovinami z biodynamického zemědělství mají certifikaci Demeter a mnohé z nich jsou vhodné pro vegany.

Ostatní kategorie: Extra péče o pleť

Produktové řady: Martina Gebhardt Salvia

Typ pleti: mastná pleť, problematická pleť a akné

Výrobce: Martina Gebhardt Naturkosmetik und Naturwaren GmbH, St. Wendelinstr. 3 , D-86935, Rott / Pessenhausen, Německo

Naše hodnocení:

Naše celková spokojenost:
Viditelný efekt:
Snadnost použití:
Vůně:
Urychlí hojení nedokonalostí a eliminuje začervenání v okolí pupínků.
Pleť projasní a výrazně zklidní.
Při smývání zároveň udělá jemný peeling.
Pro někoho výrazná nahořklá vůně bylinek.

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Biodynamické zemědělství

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Dvojitá recenze: Šalvějová maska Martina Gebhardt

Jak stárne Berlíňanka

Kdo je Martina Gebhardt aneb Když chcete to nejlepší

Recenze: Šalvějová maska Martina Gebhardt

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Jana 20. 5. 2017 16:40

Skvělá maska, krásně voní po šalvěji, dobře se nanáší a není jí třeba patlat velkou vrstvu, takže i malé balení vydrží docela dlouho. Během působení masky jsem si ještě vlhčila obličej růžovou vodou, aby se v ní obsažené oleje lépe vstřebávaly. Po použití jsem měla pleť krásně hladkou, ale trochu vysušenou, takže bylo potřeba použít mastnější krém, ale to pro mě není problém. Při pravidelném používání 2x týdně jsem měla pleť opravdu v dobrém stavu. Pro informaci mám smíšenou pleť – suché tváře a čelo, mastný nos a bradu.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Martina Gebhardt Salvia

Nenašli jste to pravé? Co tohle?