Vykuřovadla Rymer Šamanské techniky a rituály, Wolf-Dieter Storl 325 stran

Vykuřovadla Rymer Šamanské techniky a rituály, Wolf-Dieter Storl 325 stran

Zboží je trvale vyřazeno.

Kniha vás seznámí s mnohými šamanskými technikami a rituály z celého světa a naučí vás, jak se využít v moderní praxi pro to, abyste se cítili lépe.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Publikace Šamanské techniky a rituály vás s praktickými příklady z Ameriky, Asie, Afriky i Austrálie zavede do světa všelijakých šamanských rituálů, které i pro současného moderního člověka nabízejí cestu, jak otevřít svou duši novým prožitkům.

Různé šamanské techniky jsou neoddělitelnou součástí lidské historie již od dob pravěku. Autor se v knize věnuje nejen těm americkým či africkým, ale především znovuobjevuje rituály evropských národů, mezi které patří Keltové, Germáni či Slované. Wolf-Dieter Storl vás přitom seznámí s tím, kdy a proč se daný rituál prováděl, jaké jsou k němu třeba pomůcky a také s tím, jaký přínos mohou mít pro nás dnes.

 

Společnost Rymer se zabývá prodejem vykuřovadel a dalších souvisejících rituálních produktů. Nabízí široký sortiment nejvyšší kvality - to znamená bez syntetických příměsí, syntetických vonných látek a barviv.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Michael Rymer , Dvůr Králové nad Labem, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?