Nobilis Tilia Tělové mléko samoopalovací 100 ml

Nobilis Tilia Tělové mléko samoopalovací 100 ml

Nobilis Tilia Tělové mléko samoopalovací 100 ml

409
286
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Samoopalovací pleťové mléko dodá pokožce obličeje i celého těla přirozený opálený vzhled bez nutnosti dlouhého pobytu na slunci. Jemný samoopalovací krém tónuje pleť přirozenou cestou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Expirace 05/2024

Samoopalovací pleťové mléko Nobilis Tilia dodá pokožce obličeje i celého těla přirozený opálený vzhled bez nutnosti dlouhého pobytu na slunci. Jemný samoopalovací krém tónuje pleť přirozenou cestou a zároveň o pleť pečuje díky obsahu rostlinných olejů a výtažků.

Mléko dodává jemné pokožce obličeje, krku i dekoltu lehké přirozené opálení díky obsahu monosacharidů. Ty se postarají o přirozené zhnědnutí pleti, aniž by pokožka musela být vystavena slunečním paprskům. Mléko zároveň o pokožku pečuje a chrání ji před podrážděním díky obsahu rostlinných výtažků, vitaminů a zklidňujících esenciálních olejů.

Vitamin E, silný antioxidant, chrání pleť před nepříznivými vnějšími vlivy, a tím pádem i před známkami předčasného stárnutí. Esenciální oleje z levandule a kanangy mají výborné protizánětlivé a zklidňující účinky, samoopalovací krém je tak vhodný i pro mastnější problematickou pleť, kterou zbytečně nezatěžuje. Samoopalovací krém dodá pleti krásný opálený vzhled a zároveň o pokožku pečuje a chrání ji před poškozením.

Opálení bez rizika

Samoopalovací mléko Nobilis Tilia je určeno pro všechny., kdo upřednostňují "opalování" bez rizika poškození pokožky. Samoopalovací mléko dodá vaší pokožce sluncem políbený odstín a je vhodné i pro prodloužení opálení z letní dovolené. Dodá vaší pokožce rovnoměrný bronzový odstín a zároveň o ni pečuje. 

Snadná a rovnoměrná aplikace

Samoopalovací mléko Nobilis Tilia má velice jemnou lehce krémovou konzistenci, kterou velice snadno rozetřete do ztracena. Rychle se vstřebává a vytváří skutečně rovnoměrné opálení. Navíc nezanechává ulepený pocit a minimalizuje nepříjemný zápach při procesu samoopalování. Rovnoměrný výsledek můžete ještě podpořit použitím tělového peelingu. 

Péče o pokožku

Toto tělové mléko ale není určené jen pro samoopalování, díky přírodním složkám a olejům o pokožku do hloubky pečuje, aniž by ji zatížilo nadbytečnými syntetickými složkami. V samoopalovacím mléce najdete množství vitaminů, antioxiantů a nenasycených mastných kyselin, které pokožku vyživují, zvláčňují a zanechávají ji hedvábně jemnou. 

Přírodní složení

Vitamin E je silným antioxidantem, a tak chrání proti volným radikálům, a tím i pomáhá zpomalovat stárnutí pokožky. Esenciální oleje z levandule či kanangy pokožku zklidňují, posilují a dlouhodobě chrání před podrážděním. Mléko můžete použít na celé tělo a díky složení s protizánětlivými a antiseptickými ingrediencemi nezatíží ani mastnější či problematickou pokožku. 

Použití: Malé množství mléka aplikujte rovnoměrně na čistou pokožku obličeje, krku i dekoltu a rozetřete. Pokožka lehce zhnědne na 7-10 dní. Pro zesílení efektu můžete krém aplikovat opakovaně.

Upozornění: Po aplikaci si umyjte ruce, aby nedošlo k jejich zabarvení.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: BiOOO klub

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

3 malé triky pro lepší samoopálení

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak přirozeně zpevnit prsa

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?