Lavera Samoopalovací pleťový krém, Sun Sensitiv 50 ml

Lavera Samoopalovací pleťový krém, Sun Sensitiv 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Samoopalovací pleťový krém Sun Sensitive dodává pokožce obličeje přirozenou cestou dlouhotrvající opálení bez nutnosti pobytu na slunci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Samoopalovací pleťový krém Lavera Sun dodává pokožce obličeje, krku a dekoltu lehké dlouhotrvající opálení bez nutnosti pobytu na slunci. Lehký samoopalovací krém nejen že dodá pokožce přirozený opálený vzhled, ale také o pokožku pečuje díky obsahu výživných olejů.

Samoopalovací pleťový krém dodává pokožce lehký opálený vzhled a zároveň o ni bohatě pečuje v jednom kroku. O bezpečné a přirozené zhnědnutí pleti bez potřeby sluníčka se postarají obsažené monosacharidy. Ty při kontaktu s pokožkou reagují a vytváří jemný 'opálený' vzhled, zatímco bambucké máslo a makadamiový olej dodávají pokožce potřebnou výživu a zjemňují ji.

Pleťový krém dodá pokožce obličeje lehké opálení, či již vytvořené opálení ještě více zvýrazní a prodlouží jeho trvání. Díky jednoduchému přírodnímu složení mohou samoopalovací krém použít bez obav i osoby s citlivou pokožkou náchylnou k častému podráždění.

Opálení bez rizika

Tento jemný pleťový krém Lavera s obsahem samoopalovacích složek prodlouží vaše opálení ještě dlouho po vaší letní dovolené. Dodá vaší pleti jemný bronzový nádech a po více aplikacích je účinnější, než týden u moře. Je skvělou volbou také pro ty z vás, které si přejí zachovat opálený vzhled pokožky, ale zároveň nechtějí riskovat poškození kožních buněk zrádnými slunečními paprsky.

Bronz po celý rok

Díky tomuto samoopalovacímu pleťovému krému Lavera tak můžete mít dozlatova opálenou pokožku klidně po celý rok. Krém má příjemnou lehkou konzistenci, díky které se snadno roztírá a výsledné zabarvení je rovnoměrné. Nevytváří nevzhledné skvrny a neusazuje se ve vráskách či v záhybech obličeje. Dodá vaší tváři opálený vzhled během pár hodin.

Přírodní složky

Přírodní samoopalovací krém? Že to nejde? Tento přípravek od Lavery je důkazem opaku. Obsahuje pouze přírodní ingredience, které o vaši pokožku do hloubky pečují. Bambucké máslo má intenzivní zvláčňující schopnosti a je velice dobře snášeno všemi typy pokožky. Dokáže totiž pleť vyživit, ale zároveň ji nezatěžuje a nezpůsobuje ucpávání pórů.

Opálení a hydratace

Makadamový olej pak chrání pleť proti vnějším vlivům a poskytuje jí cenné nenasycené mastné kyseliny, které přispívají ke stavbě hydrolipidové kožní bariéry. Obsažený vitamin E brání nepříznivému vlivu volných radikálů a slunečnicový olej vyhlazuje pokožku. Před aplikací tohoto samoopalovacího krému doporučujeme použít pleťový peeling k odstranění odumřelých kožních buněk.

Použití: Malé množství krému naneste rovnoměrně na pokožku obličeje, krku a dekoltu. Pro viditelné výsledky je třeba aplikaci opakovat alespoň 3x a poté alespoň 1x týdně 'opálení' obnovit.

Tip: Samoopalovací krém má velice jemné účinky. Pro je třeba jej nanést 2-3x, než docílíte lehkého opálení. Díky tomuto jemnému působení se nemusíte bát vzniku nevzhledných fleků a nepřirozených map.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Sun Sensitive

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

3 malé triky pro lepší samoopálení

Jak přirozeně zpevnit prsa

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ DD 23. 2. 2018 10:30

Krém nanáším v poměru 1:1 s pleťovým krémem. Opálení vypadá velmi přirozeně, má takový jemný opálený nádech. Jsem příjemně překvapená výsledkem, není to o tom, že člověk vypadá jako mrkev :-)). Doporučuji.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?