Lavera Samoopalovací tělové mléko, Sun Sensitiv 150 ml

Lavera Samoopalovací tělové mléko, Sun Sensitiv 150 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Samoopalovací mléko Sun Sensitive propůjčuje pokožce celého těla dlouhotrvající přirozené opálení bez nutnosti pobytu na přímém slunci. Lehké mléko pokožku tónuje, dodává jí zdravý opálený vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Samoopalovací mléko Lavera Sun dodává pokožce celého těla dlouhotrvající přirozené opálení bez nutnosti pobytu na přímém slunci. Lehké mléko pokožku tónuje, dodává jí zdravý opálený vzhled a současně ji vyživuje a hydratuje do hloubky.

Samoopalovací tělové mléko dodává pokožce celého těla přirozený opálený vzhled bez nutnosti zdlouhavého opalování díky obsahu monosacharidů. Ty při kontaktu s pokožkou způsobí, že pleť přirozenou cestou zhnědne a získá 'opálený' vzhled. Mléko současně o pokožku celého těla pečuje a zjemňuje ji díky obsahu bambuckého másla a výživných olejů z makadamu.

Pokožce se dostane i potřebné hydratace a zklidnění, o které se postará šťáva z aloe vera. Ta má skvělé harmonizační účinky, pleť příjemně chladí a zjemňuje ji. Samoopalovací mléko nejenom že dodává pokožce celého těla přirozené dlouhotrvající opálení, ale také o ni pečuje a skvěle ji hydratuje.

Pokožka sluncem políbená

Chcete lákavě opálenou pokožku těla jako v létě? Vybledlo již vaše opálení po letní dovolené? Chcete si zavzpomínat na slunce během mrazivé zimy? Nebo snad upřednostňujete "opalování" bez rizika poškození pokožky? Samoopalovací mléko Lavera je řešením ve všech těchto situacích a dodá pokožce celého vašeho těla sexy bronzový odstín.

Snadná aplikace

Mnohá tělová mléka se samoopalovacími složkami způsobují nerovnoměrné opálení a snadno se nanášejí. Toto samoopalovací mléko Lavera Sun Sensitive má ale velice jemnou lehce krémovou konzistenci, která se velice snadno roztírá do ztracena, díky čemuž i výsledné zbarvení je rovnoměrné. Navíc se rychle vstřebává a nezanechává ulepený pocit.

Hedvábně jemné mléko

Toto tělové mléko jednak vaší pokožce dodává bronz bez nutnosti vystavovat se slunci, ale zároveň díky vysoké koncentraci přírodních ingrediencí o pokožku pečuje, aniž by ji zatížilo nadbytečnými syntetickými složkami. Makadamový olej dodává pokožce výživu a intenzivně ji zvláčňuje, zároveň je bohaté na nenasycené mastné kyseliny a vitaminy. 

Přírodní ingredience

Bambucké máslo pak pomáhá obnovit hydrolipidovou kožní bariéru, a tím i uzamknout hydrataci v hlubších vrstvách pokožky. Spolu se slunečnicovým olejem pak zanechává pokožku jemnou a vláčnou. Výtažek z aloe vera má příjemný chladivý efekt, dodává pokožce hydrataci a také ji zklidňuje. Pro perfektní výsledek použijte před aplikací samoopalovacího mléka peeling na tělo Lavera.

Použití: Malé množství mléka aplikujte rovnoměrně na suchou pokožku celého těla a lehce rozetřete. Pokožka zhnědne zhruba za 4-5 hodin a opálení vydrží až týden.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Sun Sensitive

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

3 malé triky pro lepší samoopálení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Lenka 17. 6. 2018 08:28

Příjemné překvapení. Přirozeně tónuje už po prvním použití do hněda- ne do oranžova. Nevysušuje pokožku, při správném postupu nedělá mapy, oproti “drogérkovým”mlékům mi chemicky nesmrdí. Na moji pokožce má stejný efekt jako Winter Skin od Eco Pure :-)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?