Lavera Šampon a kondicionér 2v1 Deep Care & Repair 250 ml

Lavera Šampon a kondicionér 2v1 Deep Care & Repair 250 ml

Lavera Šampon a kondicionér 2v1 Deep Care & Repair 250 ml

(3 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon a kondicionér Deep Care&Repair aktivně regeneruje poškozené suché vlasy a roztřepené konečky. Složení bohaté na rostlinné oleje a proteiny vlas zaceluje a dodává mu sílu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon a kondicionér Lavera Deep Care&Repair aktivně regeneruje poškozené suché vlasy a roztřepené konečky. Složení bohaté na rostlinné oleje a výtažky má výborné obnovující účinky a účinně se stará o namáhané vlasy. Spojení šamponu a kondicionéru vám nejenom ušetří čas při mytí vlasů, zároveň i v jednom kroku dodáte vlasům a pokožce hlavy intenzivní péči.

Šampon a kondicionér se postará o výživu suchých vlasů se sklony ke třepení a lámání. Spojení mandlového a makadamového oleje vlas regeneruje a posiluje. Navíc v kombinaci s rostlinnými proteiny z hrášku a čočky vlas opticky zaceluje a dodává mu sílu. Vlas tak po celé délce vypadá zdravěji a současně je ochráněn před poškozením při následné úpravě horkým vzduchem či při rozčesávání. Složení je navíc obohaceno o výtažky z mořských řas, které vlasům dodají zdravý lesk a pružnost.

Dva v jednom

Šampon a kondicionér 2v1 Lavera Deep Care&Repair zastane jak funkci umytí vlasů, tak péči o ně a ušetří vám místo v koupelně či v zavazadle na cestách. Šampon vlasy šetrně myje a nezpůsobuje nadměrné vysušení vlasové pokožky, zároveň ale odstraní veškeré během dne nahromaděné nečistoty a zbytky stylingových produktů. Následně o ně pečuje díky přírodním ingrediencím a zanechává je regenerované a krásné. 

Vzpruha pro namáhané vlasy

Šampon Lavera Deep Care&Repair neobsahuje syntetické tenzidy, které mohou způsobovat vysušení pokožky hlavy. Šetrné mycí složky zaručí vznik jemné krémové pěny, která rovnoměrně pokryje každý vlas a důkladně z něj odstraní nečistoty. Šampon a kondicionér 2v1 je vhodný zejména na vlasy, které jsou namáhané, a to ať už vnějšími vlivy či nadměrnou tepelnou úpravou, barvením a používáním nešetrných stylingových produktů. 

Lesk a svěžest

Šampon Lavera obsahuje množství přírodních výtažků, které posilují vlasové vlákno a dlouhodobě je chrání. Kromě umytí vlasů také usnadňuje jejich rozčesávání, zpevňuje a vyhlazuje povrch vlasového vlákna a navrací i velmi poškozeným a vysušeným vlasům přirozenou pružnost. Díky rostlinným olejům, jako je olej mandlový či makadamiový budou vlasy opět hebké a zářivě lesklé. 

Použití: Malé množství šamponu naneste do mokrých vlasů a lehce napěňte. Nechte pár chvil působit a poté vydatně vypláchněte čistou vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Ostatní kategorie: Kondicionéry a balzámy

Typy vlasů: poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Proteiny a jejich místo v kosmetice

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

nevyhovující / Barbora 4. 4. 2018 13:28

šampón mi nesedl :-)

Nic moc / Veronika 25. 11. 2017 17:02

Příjemná cena, ale efekt nulový. Šampon hodně špatně pění (pokud máte dlouhé vlasy spotřebujete ho hodně) a vlasy jsou po použití "drátovité".

Žádný zázrak / Zdenka 1. 10. 2017 10:23

Neurazí ani nenadchne, ale cena je příjemná

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?