Fitne Šampon a sprchový gel Sole 250 ml

Fitne Šampon a sprchový gel Sole 250 ml

Značka: Fitne
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sprchový gel Fitne Sole se postará o šetrné mytí i citlivé pokožky a dodává ji vlhkost již během sprchování. Obsahuje himalájskou sůl, jejíž momořádné vlastnosti z ní činí kvalitní prostředek k péči o tělo i vlasy. Je proto vhodný též jako šampon. Pro každodenní používání. Ingredients: Aqua (Water), Maris Sal (Sea Salt), Alcohol*, Coco Glucoside, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Sprchový gel Fitne Sole se postará o šetrné mytí i citlivé pokožky a dodává ji vlhkost již během sprchování. Obsahuje himalájskou sůl, jejíž momořádné vlastnosti z ní činí kvalitní prostředek k péči o tělo i vlasy. Je proto vhodný též jako šampon. Pro každodenní používání.

Ingredients: Aqua (Water), Maris Sal (Sea Salt), Alcohol*, Coco Glucoside, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium PCA, Hydrolyzed Silk, Glyceryl Oleate, Xanthan Gum, Parfum (Essential Oils), Linalool, Limonene,Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Phytic Acid, Citric Acid.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: FITNE Gesundheit und Wellness GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020, Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: